Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Διαφημιστείτε

O Sky Radio έπειτα από είκοσι δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πρώτους σε ακροαματικότητα σταθμούς στο Νομό Ιωαννίνων.
Έτσι σωστά οι πελάτες του Sky Radio κρίνουν και εμπιστεύονται τον σταθμό μας ως τον πιο κατάλληλο για προώθηση και γνωστοποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Οι διαφημιζόμενοι γνωρίζουν ότι η διαφημιστική τους καμπάνια έχει την σωστή απήχηση και τους δίνει τα απαιτούμενα αποτελέσματα όχι μόνο στα όρια εμβέλειάς του αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο ως ο μοναδικός σταθμός της Ηπείρου που μεταδίδει το πρόγραμμα του με δύο διαφορετικές ποιότητες ήχου, 24 ώρες μέσω του internet.

Η Διαφήμιση στον Sky Radio είναι μέρος του προγράμματος.

Προκαλεί το ενδιαφέρον χωρίς να ενοχλεί, ακούγεται ευχάριστα, δημιουργικά και πρωτότυπα.

Τα διαφημιστικά διαλείμματα δεν ξεπερνούν τα τρία την ώρα και σας ταξιδεύουν στον κόσμο των μηνυμάτων και των προϊόντων. Καλύπτει τις ανάγκες των διαφημιζομένων, φέρνει τους ακροατές κοντά στα προϊόντα και δίνει τα απαιτούμενα αποτελέσματα.

Έτσι ο Sky Radio είναι το πιο γόνιμο περιβάλλον για μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια.

O σταθμός μας είναι από τους λίγους σταθμούς και ο μοναδικός στην Ήπειρο που φέρει πιστοποίηση κατά το πρότυπο EN ISO 9001:2008, το οποίο αποτελεί το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση ποιότητας, παρέχοντας μεθοδικό και συστηματικό έλεγχο των επιχειρησιακών ενεργειών ώστε να εξασφαλίζεται συστηματικά η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνη διαφήμισης Άρτεμις Βαγγέλη στα γραφεία του σταθμού από τις 09:00 έως τις 14:00 ή στο 26510 27580.Sky Radio 99.2

Τηλέφωνα: 26510 27580 - Fax: 26510 29084

Μοσχοπόλεως 27, T.K. 45333, Ιωάννινα, e-mail: [email protected]ISO 9001:2008

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat. JOSEPHINE
2

ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
4

ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ... ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
5

ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ Feat. ΒΑΣΙΛΗΣ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ Feat. ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ
Πρωινό Sfera Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19