Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

karras_kokkinou_2010_10_01-600x517.jpg


17/10/2010

Καρράς - Κοκκίνου μαζί στη Θεσσαλονίκη!

Από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου ο Βασίλης Καρράς στην Θεσσαλονίκη. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής που με τα τραγούδια του, τον αυθεντικό χαρακτήρα του και την προσωπικότητα του έχει καταφέρει να είναι αγαπητός σε όλες τις ηλικίες, για ακόμη μια χειμερινή σεζόν επέλεξε να εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη, στο Fix Live όπου πέρυσι σημείωσε τεράστια επιτυχία!

Μετά από τις αξέχαστες επιτυχίες με τον Φοίβο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεργάζεται ξάνα με τον συνθέτη-στιχουργό των επιτυχιών, αυτή την φορά στο ντουέτο με την Έλλη Κοκκίνου «Δεν την παλεύω» που αναμένεται να γίνει το hit του φετινού χειμώνα.

Με το τραγούδι του «Σιγά το πράγμα» να έχει γίνει μεγάλη επιτυχία, καθώς και με την ανατρεπτική συνεργασία του με τους Αλχημιστές στο τραγούδι «Λόγια φιλικά» να είναι ένα απʼ τα hits της εποχής, ο Βασίλης Καρράς αυτή την σεζόν υπόσχεται ότι οι νύχτες στην Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικές.

Η Έλλη Κοκκίνου, φανερά ανανεωμένη, σίγουρη και χαρούμενη για την επιτυχία της συνεργασίας της με τον Βασίλη Καρρά, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με νέα τραγούδια δια χειρός Φοίβου αλλά και με τις επιτυχίες της «Όντως», «Αποχωρώ», «Λυπάμαι ειλικρινά», «Κοσμοθεωρία», «Ήταν ψέμα», «Μασάι», «Έρωτα μου», «Δεν γίνεται», που έχουμε αγαπήσει.

Μαζί τους η Μαρία Ιακώβου, μια απʼ τις καλύτερες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς, με το νέο της τραγούδι «Άντε γεια» αλλά και τις επιτυχίες της «Μαύρα μεσάνυχτα», «Για σένα ανασαίνω», «Πάλι δεν είσαι εδώ», «Είναι κάτι δειλινά» καθώς και το συγκρότημα Αλχημιστές που μας συστήθηκαν μέσω του τραγουδιού «Λόγια φιλικά» στο οποίο συμμετέχει ο Βασίλης Καρράς και είναι ένα απʼ τα radio hits της εποχής!
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
2

CARAMELA (ΚΑΡΑΜΕΛΑ) ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
3

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ Feat. ΝΙΝΟ...

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ Feat. ΝΙΝΟ
4

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
5

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI