Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

newego_LARGE_t_661_90488503_type11885.jpg


9/2/2011

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο San Remo Festival!

Μια μοναδική καλλιτεχνική στιγμή για τον δικό μας Γιάννη Πλούταρχο! Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της δισκογραφικής του συνεργασίας με τον κορυφαίο ερμηνευτή του Ιταλικού τραγουδιού Al Bano, του album «Δύο φωνές - μια ψυχή», ο Γιάννης Πλούταρχος θα προετοιμαστεί για μια νέα σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση, αυτήν την φορά, επί σκηνής!

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του μουσικού θεσμού της γειτονικής χώρας San Remo Festival, ο Γιάννης Πλούταρχος θα συναντηθεί στη σκηνή του Ariston Theater με τη ντίβα της παγκόσμιας λυρικής σκηνής Μontserrat Caballe και τον Al Bano, όπου και θα ερμηνεύσουν το «Va pensiero», το γνωστότερο χορωδιακό κομμάτι της όπερας Nabucco του Giuseppe Verdi, που είναι και ο εθνικός πνευματικός ύμνος των Ιταλών.

Το San Remo Festival είναι το μοναδικό διεθνές φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού, όπου κάθε χρόνο εμφανίζονται σπουδαία ονόματα τόσο της ιταλικής όσο και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Φέτος πραγματοποιείται λίγο νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές (15-19 Φεβρουαρίου) για να συμπέσει με τον εορτασμό των 150 χρόνων ένωσης της Ιταλίας. Η βραδιά της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου είναι η σημαντικότερη βραδιά του φεστιβάλ μια και είναι αφιερωμένη στον εορτασμό των 150 χρόνων ένωσης της Ιταλίας.

Είναι η δεύτερη συνάντηση του Γιάννη Πλούταρχου με τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες, Μontserrat Caballe και Al Bano, επί σκηνής, καθώς το προηγούμενο καλοκαίρι είχε εμφανιστεί μαζί τους στο Festival Mea Puglia της Νότιας Ιταλίας, το μεγαλύτερο φεστιβάλ του Νότου.back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI