Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

zouganeli_eleonora0001.jpg


26/4/2011

Ελεονώρα Ζουγανέλη - Δεύτερη Φορά!

Μετά τη πολύ μεγάλη επιτυχία των τραγουδιών «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ» & «Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΕΙ», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει με ένα ακόμα single από τον τελευταίο της δίσκο «ΕΞΟΔΟΣ 2» που έχετε ήδη αγαπήσει.


Μετά από 5 μήνες πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus στην Αθήνα με τον Ησαϊα Ματιάμπα και τον Θανάση Αλευρά, που συνεχίζονται ακόμα με sold out παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τις 16 Απριλίου και μια διπλή απονομή χρυσού και πλατινένιου δίσκου για τα δυο album της “ΕΛΑ” και «ΕΞΟΔΟΣ 2» αντίστοιχα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας και στη Κύπρο με ένα πρόγραμμα που ο στόχος του είναι να περάσει χωρίς συστολές και αναστολές απʼ όλα όσα η ίδια έχει αγαπήσει.

Τραγούδια από το cd «Έξοδος 2», τραγούδια από το πρώτο της προσωπικό album «Έλα», αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο που ενθουσιάζουν όλους όσους τα ακούν.
Τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα.

Σταθμοί αυτής της περιοδείας είναι πόλεις που έχουν αγαπήσει από τη πρώτη στιγμή το ταλέντο και τα τραγούδια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Θα είναι εκεί για όλους αυτούς που θέλουν να την απολαύσουν από κοντά, να την ακούσουν να ερμηνεύει πολλά αγαπημένα τραγούδια, να αφεθούν σε ένα μελωδικό ταξίδι που μόνο η μαγική φωνή της Ελεωνόρας μπορεί να τους παρασύρει.back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI