Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

anastasiadis_2011_01_05-600x400_1.jpg


20/9/2011

Ρόκκος - Αναστασιάδης, σε κοινές εμφανίσεις!

Ο Στέλιος Ρόκκος και ο Δήμος Αναστασιάδης, παίρνουν τις κιθάρες τους και συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής στα Αστέρια On Stage, προσκαλώντας μας σε ένα μοναδικό πάρτυ!

Από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου,οι δύο καλλιτέχνες θα μοιράζονται με το κοινό τραγούδια, αισθήματα και εμπειρίες, σε έναν χώρο αγαπημένο εδώ και χρόνια, που διαμορφώθηκε ειδικά για να υποδεχτεί το πιο ροκ σχήμα του φετινού χειμώνα.

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι μοναδικός. Με μία γκάμα τραγουδιών πολύ μεγάλη, με επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, την ροκ – ελληνική και ξένη μουσική σκηνή –, ξεχωρίζει ως καλλιτέχνης για την αυθεντικότητα, τον αυθορμητισμό και μία δυνατή χημεία με το κοινό που παρασύρει τους πάντες.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, πιο νέος καλλιτέχνης που έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση με τα δύο πρώτα προσωπικά του άλμπουμ, συναντιέται επί σκηνής για πρώτη φορά με τον Στέλιο Ρόκκο και φέρνει όλα τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν: την διάθεση να πειραματίζεται, να ρισκάρει, να κάνει νέες προτάσεις, τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο της live εμφάνισής του.

Στέλιος Ρόκκος – Δήμος Αναστασιάδης για πρώτη φορά, live μαζί στη σκηνή!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μας υποδέχονται με ένα πρόγραμμα έκπληξη, που θα περιλαμβάνει τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφίες και όχι μόνο.

Ένα ταξίδι και ταυτόχρονα ένα πάρτυ! Με στάσεις σε όλα τα είδη που αγαπούν οι δύο ερμηνευτές: από τις μπαλάντες και το ροκ μέχρι το κλασσικό λαικό τραγούδι, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Μαζί τους ο Δημήτρης Ρόκκος και τρεις νέες τραγουδίστριες, η Κέλλυ Καλτσή, η Krida και η Μαρία Παπαδοπούλου.

Υπόσχονται όλοι μαζί να μας χαρίζουν αυτό τον χειμώνα ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και να μας παρασύρουν με τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα τους στο ξέφρενο πάρτυ που θα στήσουν επί σκηνής.Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI