Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

DIPTYXOA5RUNGREECEIOANNINA-01-Copy_2.jpg


30/4/2015

Run Greece Ιωάννινα 2015!

Θέμα: RUN GREECE ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2015


Στον ξεχωριστό κλοιό του Run Greece θα βρεθούν τα Γιάννενα την Κυριακή 10 Μαΐου. Ο πλέον επιτυχημένος θεσμός αγώνων πόλης φτάνει και φέτος στην ηπειρωτική πρωτεύουσα και βγάζει στην κυριολεξία τους κατοίκους των Ιωαννίνων και όχι μόνο στους δρόμους. Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών,  θα τρέξουν για να διασκεδάσουν , να γυμναστούν, να γνωρίσουν την άλλη πλευρά της πόλης αλλά και να προσφέρουν.

Η WIND ως Μέγας Χορηγός Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE και με κύριο μήνυμα «Τρέχουμε με άλλον αέρα, σε όλη την Ελλάδα» για άλλη μια χρονιά φιλοδοξεί να συγκεράσει την άθληση και τη συμμετοχή με την κοινωνική προσφορά. Φέτος στα Γιάννενα θα στηρίξει το έργο της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντώνιου για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην ακριτική Πωγωνιανή Ιωαννίνων.
Όσοι πιστοί λοιπόν μπορούν ακόμη να σπεύσουν. Άλλωστε ευκαιρίες προσφοράς και διασκέδασης δεν υπάρχουν πλέον πολλές. Η 10η Μαίου πλησιάζει και αξίζει να δώσουμε όλοι το «παρών» στο κάλεσμα του Run Greece  και της WIND. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει ακόμα είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από το Κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στο Γραφείο Εγγραφών – Τηλ: 26510 87318, είτε στο κατάστημα WIND Ιωαννίνων (Δωδώνης 29) μέχρι τις 6 Μαΐου.
Η χορηγία στη διοργάνωση είναι μόνο ένα κομμάτι της συμμετοχής της WIND στο RUN GREECE. Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, της τοπικής επιχειρηματικότητας, τοπικών φορέων αλληλεγγύης είναι όλα στο πλαίσιο των ενεργειών της WIND. Σε αυτό το πλάνο, 6 καταστήματα WIND στην ευρύτερη περιφέρεια της Ηπείρου και συγκεκριμένα αυτά των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ *Δωδώνης 29, της ΑΡΤΑΣ *Σκουφά 129, της ΠΡΕΒΕΖΑΣ *Λεωφ.Ειρήνης 32Α, της ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ *Κύπρου 48, της ΠΑΡΓΑΣ *Αραβαντινού 4 και της ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ *Κ.Καραμανλή «δίνουν άλλον αέρα» στον αγώνα με αποκλειστικές προσφορές σε κινητή, σταθερή, ίντερνετ, αλλά και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας σε μοναδικές τιμές.

Με αφορμή τους αγώνες τα καταστήματα WIND στην Ήπειρο μέχρι και τις 17 Μαΐου «τρέχουν» με προσφορές που απευθύνονται σε όλους. Οι προσφορές περιλαμβάνουν πολλές επιλογές σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας όπως Smartphones και tablets αλλά και ειδικά πακέτα κινητής με απεριόριστη επικοινωνία προς ΟΛΑ τα δίκτυα, όπως το νέο έξυπνο Samsung Galaxy Grand Neo που μπορείς κανείς να αποκτήσει στην ειδική τιμή των 159 (από 229) χωρίς δέσμευση συμβολαίου ή ΔΩΡΕΑΝ με το απόλυτο συμβόλαιο W για απεριόριστη επικοινωνία σε ομιλία, sms & MB προς ΟΛΑ τα δίκτυα. Για αυτές τις προσφορές αλλά και ποίκιλλες άλλες επιλογές επικοινωνίας, οι εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND στην πόλη είναι στη διάθεση όλων για να εξυπηρετήσουν και να δώσουν τις ιδανικές λύσεις για την επικοινωνία τους.

Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI