Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

livieratos-main.jpg


4/12/2015

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλά για την κατάθλιψη που πέρασε: “Δεν ξέρω αν χαίρονται όλοι που είμαι καλά!”

Όσα αποκάλυψε ο Λάμπης Λιβιεράτος στον καναπέ της… Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Ο Λάμπης Λιβιεράτος φιλοξενήθηκε από την πρωινή εκπομπή του Mega “Καλημερούδια” και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που βίωσε κατάθλιψη βαριάς μορφής και είχε αποτραβηχθεί από το χώρο και τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τραγουδιστής δε δίστασε να ανατρέξει στην εν λόγω περίοδο και να θυμηθεί πως τη βίωσε, ποιοι ήταν εκείνοι που στάθηκαν πραγματικά δίπλα του αλλά και ποιοι είναι αυτοί που ίσως και να μην χαίρονται σήμερα που είναι και πάλι καλά και έχει βρει τον εαυτό του.
“Πήρα πάρα πολύ αγάπη από τον κόσμο. Η κατάθλιψη είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Φυσικά υπάρχουν και κάποιες ακραίες καταστάσεις και εκεί θέλει άλλη αντιμετώπιση. Αλλά μια κατάθλιψη, μια βαριά στεναχώρια που έρχεται στη ζωή σου, αντιμετωπίζεται με βοήθεια και από ειδικούς, αλλά και από τους φίλους, τους αληθινούς φίλους.

Για μένα, οι αληθινοί φίλοι πιο πολύ φαίνονται στην χαρά σου και όχι στον πόνο σου γιατί στον πόνο μπορεί όλοι να έρθουν να σε παρηγορήσουν. Όταν θα φύγεις από αυτό το στάδιο και μπεις σε μια καλύτερη φάση, εκεί νομίζω ότι θα δεις ποιοι πραγματικά είναι φίλοι σου. Αυτοί που χαίρονται μαζί σου και νιώθουν καλά επειδή νιώθεις καλά. Στάθηκαν αρκετοί άνθρωποι κοντά μου. Υπήρχαν άνθρωποι που μου στάθηκαν και σαν οικογένεια. Το περίεργο είναι ότι βρέθηκαν και άνθρωποι που δεν με ήξεραν τόσο καλά που δεν ήμασταν σε καθημερινή επαφή μαζί και η στήριξή τους ήταν πιο σημαντική”.

Παράλληλα, θέλησε να περάσει κι ένα μήνυμα μέσω της συνέντευξής τους, ως παράδειγμα για ανθρώπους που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις και χρειάζονται βοήθεια.
“Δεν ξέρω αν χαίρονται όλοι που είμαι καλά. Οι περισσότεροι είναι οκ με αυτό, δόξα τω θεό. Στη ζωή θα σου συμβούν πράγματα που δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Έχεις το δικαίωμα να γονατίσεις, έχεις το δικαίωμα να πεις ότι ʽδεν έχω τη δύναμη να το αντιμετωπίσωʼ. Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε θεοί. Δεν είμαστε οπλισμένοι με θεϊκές δυνάμεις να αντιμετωπίσουμε δύσκολες προσωπικές στιγμές. Θεωρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περάσει πιο δύσκολα από μένα. Ο θεός σου δίνει πάντα το σταυρό που μπορείς να κουβαλήσεις. Αυτό το σταυρό πρέπει να τον αντέξεις, να αφήσεις τον εαυτό σου να το βιώσει αυτό το πράγμα στο έπακρο, αλλά μετά να βγεις. Να δεις ότι υπάρχει φως και να μη το χάσεις ποτέ. Θα περάσεις ένα στάδιο που δεν θα το δεις το φως, μόνο σκοτάδι. Πρέπει να πάρεις την απόφαση εσύ κάποια στιγμή και να φύγεις και θα βρεις τη δύναμη, θα πιαστείς απʼ ότι αγαπάς”.Videos
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI