Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

MAKROPOULOS-NIKOS-780x418.jpg


27/10/2017

Νέος δίσκος για τον Νίκο Μακρόπουλο «Τι Να Το Κάνω»!

Με καινούριο ολοκληρωμένο άλμπουμ επιστρέφει ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφορεί το νέο δίσκο του. Ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά το διπλό άλμπουμ με την ονομασία «Που Και Που», το οποίο περιείχε συνολικά 25 τραγούδια, με επιτυχίες όπως η ομώνυμη, το «Μπορεί» και το «Πού Είσαι» , ο λαϊκός τραγουδιστής παρουσιάζει την επόμενη, ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του.

Την αρχή έκανε το «Ζω Αλλιώτικα» που απέκτησε μία θέση στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart και η συνέχεια δόθηκε πρόσφατα με το «Ζήτησέ Μου».

Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου, είναι μία δυναμική μπαλάντα, που η ερμηνεία της μέσα από τη μοναδική φωνή του αγαπημένου καλλιτέχνη, μαγεύει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, το «Ζήτησέ Μου», είναι ο προπομπός του επερχόμενου δίσκου του Νίκου Μακρόπουλου, ο οποίος θα έρθει πολύ σύντομα.

Το άλμπουμ έχει τον τίτλο «Τι Να Το Κάνω» και κυκλοφορεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου από τη Sonar Music και τη Heaven Music. Το CD θα διατεθεί μαζί με το περιοδικό «MYtv», αλλά θα βρεθεί παράλληλα και στα δισκοπωλεία.
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΛΙΩΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
2

ΦΥΓΕ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
3

ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
4

ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
5

ΣΕ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕ ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI