Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

maxresdefault.jpg


27/10/2017

Το νέο τραγούδι της Πάολα και του Γιώργου Θεοφάνους κυκλοφορεί!

Ο «Γόρδιος Δεσμός» δίνει συνέχεια στη μοναδική δισκογραφική συνύπαρξη της Πάολα με τον Γιώργο Θεοφάνους. Η Πάολα και ο Γιώργος Θεοφάνους λύνουν… το «Γόρδιο Δεσμό».

Η πιο πολυσυζητημένη λαϊκή τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων και η καλύτερη της γενιάς της παραμένει σε κοινή γραμμή πλεύσης με έναν από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες των τελευταίων 25 ετών στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Η απροσδόκητη συνεργασία τους εγκαινιάστηκε πριν από ένα χρόνο, όταν εκδήλωσαν το «Θυμό» τους με ένα δυναμικό τραγούδι που έκανε έκπληξη με την επιλογή.
Ακολούθησε η συγκλονιστική ερμηνεία της τραγουδίστριας στο «Για Μένα», για να φτάσουμε στην πιο ανατρεπτική συνύπαρξη της χρονιάς.

Η Πάολα και ο Γιώργος Θεοφάνους συνάντησαν τον Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη στο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ». Το επόμενο, τέταρτο κεφάλαιο της σύμπραξης της μοναδικής Πάολα με τον εξαιρετικό Γιώργο Θεοφάνους γράφεται με ένα… «Γόρδιο Δεσμό» που καλούνται να λύσουν ώστε να φτάσουν στην επιτυχία. Και θα το καταφέρουν με άνεση.

«Γόρδιος Δεσμός» ονομάζεται το ολοκαίνουριο και άκρως ρυθμικό τραγούδι της Πάολα που θα κάνει αίσθηση, σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους.
Στους στίχους, η τραγουδίστρια σμίγει ξανά με τον Ηλία Φιλίππου, ο οποίος έχει υπογράψει στιχουργικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της: «Κράτα Με», «Να Με Αφήσεις Ήσυχη Θέλω», «Γίνε Μαζί Μου Ένα», «Τι Σε Πιάνει;», «Φταις», «Μηδέν», «Ψεύτικα» και άλλα γνωστά τραγούδια.

Ο «Γόρδιος Δεσμός» είναι ο προάγγελος της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς της Πάολα με τον Γιώργο Θεοφάνους. Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI