Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

run.jpg


7/3/2018

Run Greece Ιωάννινα 2018!

Έξι χρόνια μετράει φέτος το RUN GREECE, η επιτυχημένη σειρά αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε 7 πόλεις της χώρας σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της WIND.

Η αυλαία του RUN GREECE 2018 θα ανοίξει στην Λάρισα το Σάββατο 24 Μαρτίου. Επόμενη στάση το Ηράκλειο 29 Απριλίου, η Καστοριά 13 Μαΐου και τα Ιωάννινα 20 Μαΐου.
Ακολουθεί η Αλεξανδρούπολη 30 Σεπτεμβρίου, η Πάτρα 7 Οκτωβρίου και τελευταίος σταθμός η Ρόδος 14 Οκτωβρίου.

Από το 2013, οπότε και καθιερώθηκε ο θεσμός, περισσότεροι από 35.000 ερασιτέχνες δρομείς έχουν αγκαλιάσει τη διοργάνωση απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές καθώς τρέχουν στην πόλη τους.

Η WIND ως Μέγας Χορηγός, στηρίζει στο πλαίσιο του Run Greece τοπικούς κοινωφελείς σκοπούς, έχοντας μέχρι σήμερα ενισχύσει οικονομικά 32 ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.
Με μήνυμα «Τρέχουμε για καλό σκοπό», η δράση αυτή θα συνεχιστεί και στο φετινό Run Greece. «Οι αγώνες RUN GREECE είναι διοργανώσεις υψηλών προδιαγραφών που αποτελούν αθλητική γιορτή σε κάθε πόλη και παράλληλα γίνονται πόλος έλξης επισκεπτών.

Πιστεύουμε πολύ στη δυναμική αυτού του θεσμού και τον στηρίζουμε όχι μόνο οικονομικά αλλά και επικοινωνιακά δίνοντας παράλληλα και μια κοινωνική διάσταση. Κάθε φορά «τρέχουμε για καλό σκοπό» συνεισφέροντας σε τοπικούς φορείς που βρίσκονται κοντά σε ανθρώπους που χρήζουν υποστήριξης και κυρίως παιδιά.

Ήδη έχουμε στηρίξει 32 τοπικούς φορείς και συνεχίζουμε για μία ακόμη χρονιά» ανέφερε η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της WIND Ειρήνη Αναστασιάδου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φετινής διοργάνωσης στα ΜΜΕ από τον ΣΕΓΑΣ.

Δυναμικό παρών και η WIND Running Team στο Run Greece 2018. Σημαντική είναι και η αθλητική διάσταση του Run Greece καθώς οι αγώνες του αποτελούν μέρος του ελληνικού πρωταθλήματος με τη συμμετοχή πολλών πρωταθλητών.
Μεταξύ τους και οι πρωταθλητές - μέλη της WIND RUNNING Team που φέτος αποτελείται από τους Μάγδα Γαζέα, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Αναστασία Καρακατσάνη, Ανθή Κυριακοπούλου, Κώστα Γκελαούζο και Μάρκο Γκούρλια.
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

TOMAME ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
2

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ... ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
3

ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ TAMTA

TAMTA
4

ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ Feat. ΣΤΕΛΙΟΣ...

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ Feat. ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
5

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI