Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

1_3.jpg


22/3/2018

Πόλος έλξης χιλιάδων θεατών για τα Ιωάννινα το 11ο Motor Festival!

Το…ρολόι έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την έναρξη του 11ου Motor Festival των Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Παρασκευή 30 Μαρτίου έως και Κυριακή 1 Απριλίου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, της Περιφέρειας Ηπείρου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Η μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού motorsport πλησιάζει και στη σημερινή (22/3) συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν στο Αρχοντικό «Πυρσινέλα» του Δήμου Ιωαννιτών όλοι οι συναρμόδιοι φορείς συμφώνησαν στο εξής: «Το 11ο Motor Festival, όπως και το προηγούμενο που έγινε στα Ιωάννινα, θα αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες θεατές».

Σε αυτό ακριβώς στάθηκε πρώτος ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών, Παντελής Κολόκας. «Ένα ακόμη αθλητικό γεγονός λαμβάνει χώρα στα Ιωάννινα, εντασσόμενο στο πνεύμα των πολλών αθλητικών και μη γεγονότων που διοργανώνουμε στην πόλη μας και που στόχο έχουν την προσέλκυση κόσμου και τη δημιουργία ενός ελκυστικού προϊόντος, ώστε να έχουμε επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων εκπροσωπήθηκε στη συνέντευξη Τύπου δια του προέδρου της, Στάθη Σιούτη, ο οποίος μίλησε για τα οφέλη που προκύπτουν για την πόλη από τη διοργάνωση του Motor Festival: «Η Ένωση Ξενοδόχων θέλει να καλωσορίσει στην πόλη μας το 11ο Motor Festival, το δεύτερο που γίνεται στα Ιωάννινα.

Πρόκειται για μια εκπληκτική εκδήλωση, που πέρυσι έδειξε τη δυναμική της, προσεγγίζοντας εκατοντάδες κόσμου από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ήδη φέτος οι κρατήσεις του κόσμου που θα διαμείνει στα Ιωάννινα με αφορμή τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι αυξημένη σε σύγκριση με πέρυσι.

Μάλιστα οι διοργανωτές έχουν ανεβάσει στην επίσημη ιστοσελίδα τους τον προορισμό των Ιωαννίνων και το κομμάτι των κρατήσεων. Είμαστε σίγουροι ότι χρόνο με τον χρόνο το Motor Festival των Ιωαννίνων θα δυναμώνει με αποτέλεσμα στο μέλλον να προσελκύει κόσμο και από περιοχές των Βαλκανίων, αφού αυτή είναι η κατεύθυνση.

Καλούμε τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να έρθουν στα Ιωάννινα. Το θέαμα θα τους εντυπωσιάσει».
Εν κατακλείδι; Drift show, Stunt show, o ιστορικός «Γύρος του θανάτου», 4x4 show, Τράκτορες, Trial and Freestyle Show, Drag Show, Fire show, Djs Parties, αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις και χιλιάδες δώρα για το κοινό είναι ένα μέρος του μενού που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.!

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Motor Festival: motorfestival.gr
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
2

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΥ
3

ΑΓΑΠΗ ΦΩΤΙΑ EMIGRE

EMIGRE
4

ΠΑΡΑΝΟΙΑ (ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ... ΝΙΝΟ

ΝΙΝΟ
5

Η ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ (UNPLUGGED)... ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ Feat. ΓΙΩΡΓΟΣ...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ Feat. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI