Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

Natasa-Theodoridou-Pote-den-efiga-apo-edo.jpg


7/4/2018

Έντεκα ξεχωριστά τραγούδια μας χαρίζει η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά της, με γενικό τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από 'δω», που διαθέτει πληθώρα εντυπωσιακών υπογραφών.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποτελεί μία από τις πιο διαχρονικές φωνές στο ελληνικό τραγούδι της τελευταίας εικοσαετίας, το διάστημα στο οποίο εκτείνεται και η καταξιωμένη καριέρα της.

Με όπλο τεράστιες επιτυχίες που έχουμε λατρέψει, είναι χωρίς ίχνος αμφιβολίας μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της. Έντεκα ολοκαίνουρια τραγούδια συνθέτουν το νέο δισκογραφικό εγχείρημα με τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από 'δω».

Το ολοκαίνουριο άλμπουμ της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει βασιστεί σε μία πολύ ιδιαίτερα που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο κοινό.
Τις συνθέσεις των έντεκα τραγουδιών υπογράφουν αποκλειστικά διάσημοι τραγουδιστές που είναι συγχρόνως και τραγουδοποιοί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης συγκεντρώνονται για πρώτη φορά στο ίδιο άλμπουμ και η Νατάσα Θεοδωρίδου «ντύνει» τις δημιουργίες τους με τη στιβαρή ερμηνεία της.

Τους στίχους στα έντεκα τραγούδια καταθέτουν οι επιτυχημένοι Όλγα Βλαχοπούλου, Γιούλα Γεωργίου, Νίκος Γρίτσης, Πέτρος Ιακωβίδης, Λευτέρης Κιντάτος και Γιώργος Τσοπάνης.

Στο album συμπεριλαμβάνεται και το ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Λάθος Μου», ένα τραγούδι που έχει ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα και στις ψηφιακές πλατφόρμες από τις πρώτες στιγμές κυκλοφορίας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιμελείται για πρώτη φορά την παραγωγή και σε αυτή την προσπάθεια έχει την αμέριστη στήριξη του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο νέος δίσκος της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.
Videos
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΛΕΞΗ Σ' ΑΓΑΠΩ (SI... ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR...

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR
2

FIMI (ΦΗΜΗ) MADCLIP Feat. JOSEPHINE...

MADCLIP Feat. JOSEPHINE
3

ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΠΑΟΛΑ

ΠΑΟΛΑ
4

ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ STAN

STAN
5

TEMPERATURA ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19