Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

anastasiadis_zouganeli_2010.jpg


30/1/2010

Ζουγανέλη - Αναστασιάδης... χωρίς κανόνες!

Και έτσι ακριβώς είναι. Ένα πάρτυ χωρίς προηγούμενο. Η Ελεονόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης έπαιξαν χωρίς κανόνες και κέρδισαν το στοίχημα που έβαλαν με τους εαυτούς τους και με το κοινό. Δεν έκαναν απλά την έκπληξη, αλλά κατάφεραν να συζητιούνται και να αποτελούν την πιο εναλλακτική και ταυτόχρονα fun πρόταση της φετινής σαιζόν.

Ο «Σταυρός του Νότου Plus» γεμίζει ασφυκτικά από τα μέσα του Οκτώβρη που ξεκίνησε το πρόγραμμα μέχρι και σήμερα. Γεμίζει ασφυκτικά από τους φίλους του καλού τραγουδιού που έκαναν το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αποτελεί το πιο διαδεδομένο μυστικό της χρονιάς. Είναι ελπιδοφόρο για το ελληνικό τραγούδι, δύο νέοι καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα με απόλυτο σεβασμό και κεντρικό του άξονα τον κόσμο και να επιβραβεύονται γι αυτό.

Καθοριστικός για την επιτυχία και ο ρόλος που έπαιξε η σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα, η παρουσία του Θανάση Αλευρά, ο οποίος με όρους θεάτρου «κλέβει την παράσταση», αλλά και η επιμέλεια και η ενορχήστρωση του προγράμματος που έγινε από τον Γιώργο Ζαχαρίου.

Στο πλευρό των αμέτρητων φίλων τους και πλήθος επωνύμων, ηθοποιών και τραγουδιστών που διασκέδασαν, στήριξαν και απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους.

Το πάρτυ όμως συνεχίζεται στο Σταυρό του Νότου και δεν σταματάει εδώ. Μετά το Πάσχα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης θα ανηφορίσουν στην Θεσσαλονίκη και στην Αποθήκη του Μύλου.

Και από τα μέσα Ιουνίου ξεκινούν το συναυλιακό τους ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, αρχής γενομένης από την Αθήνα.back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI