Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

NR1_0993-SITE-OK.jpg


6/5/2018

Πλήθος κόσμου στα επίσημα εγκαίνια του Epirus sport & Health center!

Οι επικεφαλείς της τοπικής αυτοδιοίκησης , στελέχη του Επενδυτικού Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Φορείς, αθλητές, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου παρευρέθησαν στα επίσημα εγκαίνια του Epirus sport & Health center.

Ένα μεγάλο έργο που αναβαθμίζει την πόλη των Ιωαννίνων και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση ζωής για όλη την οικογένεια που βασίζεται στην ποιότητα των εγκαταστάσεων, την επαγγελματική αρτιότητα του προσωπικού και την επιστημονική υποστήριξη.

Το έργο εγκαινιάστηκε από τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκο Καχριμάνη ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα του έργου για ολόκληρη την περιοχή και την συμβολή τέτοιων μεγάλων επενδύσεων στην μείωση της ανεργίας.

Παραβρέθηκαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου κ. Γοργόλης, κ. Νίκος Καττής, ο δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχάλης Πλιάκος οι αντιδήμαρχοι Ιωαννίνων κ. Παντελής Κολόκας, και κ. Γιάννης Λιόντος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι φορέων και.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Επενδυτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Μαντζούφας ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της επένδυσης και του έργου για τη πόλη των Ιωαννίνων αλλά και για ολόκληρη την Ήπειρο μιας και ήδη απασχολούνται 45 εργαζόμενοι και με προοπτική για ακόμη περισσότερους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Κώστας Παπασταθόπουλος αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους στάθηκε στην μεγάλη ανταπόκριση που έχει τύχει από τους Γιαννιώτες το Epirus Sport & Health Center και αναφέρθηκε στην πρόθεση των ιδιοκτητών για επέκταση δραστηριοτήτων του κέντρου, ανακοινώνοντας μάλιστα την υλοποίηση του πρωτοποριακού καλοκαιρινού προγράμματος «Παίζω και μαθαίνω στην θάλασσα» μετά το τέλος του σχολικού έτους καθώς και την δημιουργία Ναυαγοσωστικής σχολής.

Τέλος έκλεισε το σύντομο καλωσόρισμα παρουσιάζοντας όλους συντελεστές, και τους εργαζόμενους του κέντρου.

Οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι του αθλητικού κέντρου Epirus sport & Health Center ευχαριστούν θερμά όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους .

Το Epirus sport & Health Center πανέτοιμο πλέον, παρουσιάζει μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση ζωής για όλη την οικογένεια στην πόλη μας. Προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο ζωής το Epirus sport & Health center, αλλάζει τα δεδομένα του αθλητισμού και της υγείας στην ‘Ήπειρο και αναβαθμίζει συνολικά την ποιότητα ζωής στην πόλη των Ιωαννίνων.
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ TAMTA

TAMTA
2

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ... ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
3

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
4

ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ Feat. ΣΤΕΛΙΟΣ...

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ Feat. ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
5

Η ΖΩΗ ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI