Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

b170dcb4-2702-4d3a-8f7e-0c31575c60ed.jpg


28/2/2019

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατέκτησε την απόλυτη κορυφή του ραδιοφωνικού airplay!

Για ακόμα μία φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατέκτησε την απόλυτη κορυφή του ραδιοφωνικού airplay, με το νέο του single «Τι Να Το Κάνω»!

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμα μία πρωτιά, καθώς το «Τι Να Το Κάνω» είναι no1 στο επίσημο IFPI Airplay Chart, αλλά και no1 τραγούδι σε μεταδόσεις!

Το «Τι Να Το Κάνω», σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, περιλαμβάνεται στο πλατινένιο album «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στα ψηφιακά καταστήματα, βρέθηκε στο no1 του iTunes chart και κατέκτησε το no1 της ετήσιας κατάταξης του Deezer για το 2018.

Η τεράστια επιτυχία του τραγουδιού αντικατοπτρίζεται και στην απήχηση που έχει το music video που κυκλοφόρησε πριν από μία εβδομάδα.

Η υψηλής αισθητικής παραγωγή, που γυρίστηκε στη Βουδαπέστη και την Αθήνα υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιάννη Δημολίτσα, παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις των γενικών και μουσικών τάσεων του YouTube, έχοντας ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.
Videos
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΛΕΞΗ Σ' ΑΓΑΠΩ (SI... ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR...

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR
2

ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΠΑΟΛΑ

ΠΑΟΛΑ
3

ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ STAN

STAN
4

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
5

TEMPERATURA ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI