Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

Digitall360sky.jpg


3/4/2019

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360° διοργανώνει για 3η χρονιά ένα φαντασμαγορικό φεστιβάλ!

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360° διοργανώνει για 3η χρονιά ένα φαντασμαγορικό φεστιβάλ, αφιερωμένο στις ψηφιακές τέχνες.

To DIGITALL360° αποτελεί ένα μοναδικό, για ελληνικά δεδομένα, event ψηφιακών τεχνών. Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2016 και έπειτα από δύο άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις, έχουμε τη χαρά και φέτος να φιλοξενήσουμε πλήθος tech-savvy ανθρώπων, στις εγκαταστάσεις μας σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Το Σάββατο 6 Απριλίου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Ιωαννίνων (Κωλέττη & Καπλάνη 5) θα είναι ημέρες γιορτής της ψηφιακή τεχνολογίας! Gaming, YouTube,Virtual Reality, 3D Effects, Cosplay είναι μόνο μερικές από τις θεματικές των workshops του event.

Πασίγνωστοι youtubers, influencers & gamers, όπως Mikeius, Techitserious, GRamers, ZOK, Filio Lou, Κλεοπάτρα Λακουβάρδου μετατρέπουν τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360° σε ένα πολυμορφικό ψηφιακό περιβάλλον. Παράλληλα, από μια τέτοια γιορτή τεχνολογίας δεν θα μπορούσαν να λείπει το στοιχείο του gaming!

Σε συνεργασία με την εταιρία InSpot διοργανώνουμε δύο μεγάλα gaming tournaments στα δημοφιλέστερα video games, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή: League Of Legends & FortNite.

Ο τελικός των δύο tournaments θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις μας, σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα αντίστοιχα. Οι νικητές θα λάβουν έπαθλα αξίας 25.00 ευρώ, καθώς κι άλλα πλούσια δώρα!

Μάθε κι εσύ πως θα συνδυάσεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει με το μελλοντικό σου επάγγελμα! Κάνε την εγγραφή σου για την κράτηση θέσης στο event ΔΩΡΕΑΝ στο Digitall360.gr.
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΒΑΛ' ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
2

ΠΑΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Feat....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Feat. ZANIS KNOCK OUT
3

MAMA SIN BOY Feat. MADCLIP &...

SIN BOY Feat. MADCLIP & YPO & ILLEOO
4

GIGI SIN BOY

SIN BOY
5

ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI