Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

FASHIONSHOWDELTA360WEB.jpg


15/6/2019

Η ΔΕΛΤΑ 360° διοργανώνει και φέτος ένα φαντασμαγορικό show!

Ο κύκλος των ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Shows 2019 από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360 ολοκληρώνεται την Πέμπτη 20 Ιουνίου στα Ιωάννινα!

Η ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνει και φέτος ένα φαντασμαγορικό show, μια ανοιχτή εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη του έργου των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς!

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 21:30 το βράδυ, το Θέατρο Ε.Η.Μ. στο λόφο Φρόντζου στα Ιωάννινα θα μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, όπου επαγγελματίες μοντέλα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες των σπουδαστών της ειδικότητας Σχεδίου Μόδας!

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, έχει αναλάβει η αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Πρόκειται για μια δημιουργική προσέγγιση της μόδας και της ομορφιάς μέσα από τα μάτια της νέας γενιάς. Με θέμα την αρχαία Ελλάδα, οι μελλοντικοί fashion designers εμπνέονται από το αρχαιοελληνικό κάλλος, τη μυθολογία και το λευκό ως σύμβολο ανωτερότητας και επιβλητικότητας!

To styling των μαλλιών και το make up των μοντέλων θα επιμεληθούν αποκλειστικά οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής της ΔΕΛΤΑ 360.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από εκπλήξεις και happenings που θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα! Καλοκαιρινά cocktails και ποτά από το αγαπημένο Τ2, χορευτικά δρώμενα και ένα εντυπωσιακό projection mapping είναι μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι διοργανωτές, ενώ μετά το τέλος της επίδειξης θα ακολουθήσει After Party στη Φρόντζου Πολιτεία!

Δείτε περισσότερα στο site της ΔΕΛΤΑ 360, αλλά και στο Facebook Event. Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Υποστηρικτές: Hotel DuLac, Δωρότυπο, T2 Coffee Bar, Aperol Spritz, Zoinos Winery, Schweppes, Φρόντζου Πολιτεία, Ntaras Ioannis Photography, Avvento, Make Up For Ever, Sephora, Σχολή Χορού Ανθή Βικελή.
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΛΕΞΗ Σ' ΑΓΑΠΩ (SI... ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR...

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR
2

FIMI (ΦΗΜΗ) MADCLIP Feat. JOSEPHINE...

MADCLIP Feat. JOSEPHINE
3

ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ STAN

STAN
4

ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΠΑΟΛΑ

ΠΑΟΛΑ
5

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19