Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

_MG_4930.jpg


6/7/2019

ΔΕΛΤΑ 360° Fashion Show 2019. Επίδειξη μόδας βγαλμένη από άλλη εποχή στα Ιωάννινα!

Ο κύκλος των ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Shows ολοκληρώθηκε στα Ιωάννινα, όπου διεξήχθη η τρίτη κατά σειρά επίδειξη μόδας για την ανάδειξη του έργου των σπουδαστών της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς του μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου, παρουσία του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Καρανταλή Ιωάννη!

Το Fashion Show, με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φιλοξενήθηκε στο υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ., στο λόφο Φρόντζου, ένα εμβληματικό σημείο που είναι ταυτισμένο με τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης των Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης παρουσιάστηκαν οι εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών Σχεδίου Μόδας με θέμα την Αρχαία Ελλάδα.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες εμπνεύστηκαν από την Αρχαία Ελληνική ιστορία και τη Μυθολογία και παρουσίασαν ένα άρτιο αποτέλεσμα που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Το make up και το hairstyling των μοντέλων επιμελήθηκαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής αντίστοιχα εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο το θέμα του show! Κατά την έναρξη του show οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρωτοποριακό projection mapping, γεμάτο ήχο και φως!

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν οι σπουδαστές των τμημάτων Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας. Οι σπουδαστές του τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων και Bartending επιμελήθηκαν ένα ξεχωριστό cocktail με Aperol Spritz σε συνδυασμό με Schweppes και προσέφεραν κρασιά από τη Zoinos Winery.

Με τη σειρά της, η συνεργαζόμενη Σχολή Χορού Ανθής Βικελή παρουσίασε χορευτικό εμπνευσμένο από το θέμα της βραδιάς!

Υποστηρικτές: Du Lac, Avvento, Sephora, Make Up For Ever, Δωρότυπο, Ntaras Ioannis Photography, Φρόντζου Πολιτεία, Σχολή Χορού Ανθής Βικελή,, Aperol Spritz, Schweppes, Zoinos Winery, T2.
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΛΕΞΗ Σ' ΑΓΑΠΩ (SI... ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR...

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR
2

FIMI (ΦΗΜΗ) MADCLIP Feat. JOSEPHINE...

MADCLIP Feat. JOSEPHINE
3

ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ STAN

STAN
4

ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΠΑΟΛΑ

ΠΑΟΛΑ
5

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19