Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

EUC-01Large_2.jpg


12/7/2019

Καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας!

Τρεις Καθηγητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου εξελέγησαν στη Βουλή των Ελλήνων, στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Πρόκειται για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς βουλευτής στο Νομό Ροδόπης, τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και τον Χρήστο Σταϊκούρα, βουλευτής στο Νομό Φθιώτιδας.

Η επιστημονική και διοικητική κοινότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου νιώθει υπερήφανη για την εκλογή τους και, παράλληλα, γιατί ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας έχει επιλεγεί από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας να αναλάβει ως Υπουργός Οικονομικών τα ηνία της ελληνικής οικονομίας σε μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα.

Η παρουσία και των τριών ακαδημαϊκών στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου διεύρυνε ακόμη περισσότερο τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των φοιτητών. Ταυτόχρονα, το διδακτικό και ερευνητικό τους έργο επηρέασε όχι μόνο τους φοιτητές, οι οποίοι κέρδισαν εμπειρίες ζωής, αλλά και ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία.

Μέσα από παραδόσεις, ομιλίες, συζητήσεις και ημερίδες δημιούργησαν τους όρους και τις προϋποθέσεις ενός επιστημονικού διαλόγου για την ανάπτυξη ενός νέου παραδείγματος οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης με άξονα την καινοτομία.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο ο Πρύτανης Καθηγητής Κώστας Γουλιάμο και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του πανεπιστήμιου Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού είχαν υποδεχθεί τον σημερινό Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Microsoft Innovation Center του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όπως τότε μεταδόθηκε στα ΜΜΕ, «ενθουσιασμένος από το σύγχρονο εκπαιδευτικό και ερευνητικό περιβάλλον του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να εκφράσει το θαυμασμό αλλά και την αποφασιστικότητα να επιδιώξει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα την επόμενη μέρα».
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΛΕΞΗ Σ' ΑΓΑΠΩ (SI... ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR...

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR
2

FIMI (ΦΗΜΗ) MADCLIP Feat. JOSEPHINE...

MADCLIP Feat. JOSEPHINE
3

ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ STAN

STAN
4

ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΠΑΟΛΑ

ΠΑΟΛΑ
5

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19