Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

arahthos248412.jpg


1/7/2009

Άραχθος River Festival 2009!

Ο Δήμος Παμβώτιδος θέλει να προσκαλέσει την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακη 3,4 και 5/7/2009 στον Άραχθο ποταμό, δίπλα στην γέφυρα Κράψης, όλους τους νέους της περιοχής μας, όλους όσους αισθάνονται νέοι αλλά και όλους όσους αγαπούν την φύση την περιπέτεια και τις φυσικές δραστηριότητες σε ένα τριήμερο διασκέδασης και περιπέτειας.

Η διοργάνωση του «Φεστιβάλ Αράχθου» θα δώσει και φέτος την ευκαιρία στους παλιούς του φίλους να ανανεώσουν το ραντεβού τους στο γνώριμο πλέον τοπίο δίπλα στο ποτάμι να απολαύσουν πολλές συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες αλλά και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες κοντά στην φύση, αλλά και στους νέους του φίλους να γνωρίσουν μια από τις ομορφότερες περιοχές του νομού μας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο χώρος αυτός εξαίρετης φυσικής ομορφιάς έχει διαμορφωθεί ώστε:

* να εξασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις της ασφαλούς, άνετης παραμονής και διαβίωσης σε αυτούς που θα μας επισκεφθούνε ή θα θελήσουν να κατασκηνώσουν (camping) με την λειτουργία ιατρείου πρώτων βοηθειών της δημιουργίας υποδομών προμήθειας αναψυκτικών, ειδών διατροφής και κουζίνας,
* να φιλοξενήσει οργανώσεις, λέσχες και αθλητικούς συλλόγους που οι σκοποί τους έχουν σχέση με την φύση την οικολογία τον αθλητισμό και τα extream spor ώστε οι επισκέπτες και η νέοι να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν σε νέες μορφές διασκέδασης και απασχόλησης.

Στον χώρο αυτό ο δήμος έχει φροντίσει ώστε οι επισκέπτες και οι νέοι:

* Να συμμετάσχουν με την φροντίδα έμπειρων ανθρώπων, κατά την διάρκεια της ημέρας σε προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με την φύση και το ποτάμι.
* Τις βραδινές ώρες να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παραστάσεις από τοπικά καλλιτεχνικά συγκροτήματα.

Η ομάδα ορεινών δραστηριοτήτων και αναψυχής Alpine Zone θα κρατήσει καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο των κατασκηνωτών όσο και των επισκεπτών, ενώ τις βραδινές ώρες οι τοπικές μπάντες Norma, Fuzzy Nerds, Down the Alley, Schema, ο Σπύρος Γραμμένος ο Αμελής και Βαγγέλης Αγγέλης θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο, ώστε η εμπειρία του τριημέρου να είναι μοναδική.

Φιλοδοξούμε το «Φεστιβάλ Άραχθος camping περιπέτειας» να γίνει θεσμός και να μην είναι μόνο απλά ένα μουσικό φεστιβάλ, αλλά μια εμπειρία μοναδική που όλοι πρέπει να ζήσουν και μια ψυχαγωγία όμορφη, χαρούμενη, ανθρώπινη, αυθόρμητη και φυσική.

Σας περιμένουμε όλους.

Ο Δήμαρχος Δήμου ΠαμβωτιδοςΦωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΑΝΑΣΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ Feat. ΠΑΟΛΑ...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ Feat. ΠΑΟΛΑ
2

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Feat....

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Feat. TAMTA
3

ΚΥΜΑ ΜΟΥ JOSEPHINE

JOSEPHINE
4

ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΝΙΑΓΚΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΝΙΑΓΚΑΣ
5

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ Feat....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ Feat. LIGHT
Πρωινό Sfera Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19