Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

mouratidis.jpg


17/2/2010

Ο "βασιλιάς" του X-Factor στην Κύπρο!

Αφού παρέλαβε τον θρόνο από την Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Νίκος Μουρατίδης που με τον Κύπριο τραγουδιστή Σταύρο Μιχαλακάκο κέρδισε το φετινό X-Factor έρχεται στην Κύπρο με την ιδιότητα του συγγραφέα...


Έχοντας κυκλοφορήσει τον περασμένο Νοέμβριο δύο βιβλία, που και εμπορική επιτυχία έχουν αλλά και θαυμάσιες κριτικές συγκεντρώνουν, θα έρθει για να παραστεί σε δύο εκδηλώσεις που οργανώνουν τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και θα γίνουν:

- Πέμπτη 18/2 18:30 Βιβλιοπωλείο ΠΑΡΓΑ Λάρνακας – Στρατηγού Τιμάγια 9

- Παρασκευή 19/2 18:30 Βιβλιοπωλείο ΠΑΡΓΑ Λευκωσίας - Τσερίου 94 Στρόβολος


Ο Νίκος Μουρατίδης θα παραβρεθεί στο χώρο των βιβλιοπωλείων για δύο με τρεις ώρες περίπου για να έρθει σε επαφή με το αναγνωστικό κοινό και για να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του Η Βραχονησίδα και Εγώ ήμουν αντράκι.

Επίσης έχοντας στο πλευρό του όσα απʼ τα παιδιά του X-Factor είναι εύκαιρα, θα ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος 150 σελίδων με εκατοντάδες παρασκηνιακές φωτογραφίες και από τα δύο X-Factor.

Διαβάστε την συνέντευξη του Νίκου Μουρατίδη που αναφέρεται στην επίσκεψή του στην Κύπρο.back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΛΙΩΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
2

ΦΥΓΕ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
3

ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
4

ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
5

ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ TAMTA

TAMTA
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI