Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

_LEX9173.jpg


5/2/2020

Εγκαινιάσθηκε ο Πολυχώρος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στα Γιάννενα!

Στα Γιάννενα, μια πόλη που ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος τη χαρακτήρισε πρωταθλητή στην ανακύκλωση, καθώς δύο φορές έχει περιληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, τα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Τα Ιωάννινα είναι μια από τις πέντε πόλεις της Ελλάδος που έχουν επιλεγεί από το Υπουργείο Εσωτερικών (οι υπόλοιπες είναι η Νέα Σμύρνη, η Καλλιθέα, το Ναύπλιο και η Άνδρος) για να εφαρμοσθεί το πιλοτικό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης».

Τα εγκαίνια του Πολυχώρου, έγιναν από τον κ. Θεοδωρικάκο, παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα, στο Πάρκο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων, στο οποίο θα δημιουργηθεί σύντομα και κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τη συμβολή της Μητροπόλεως Ιωάννινων.

Στα εγκαίνια παρέστησαν επίσης, ο Μητροπολίτης Μάξιμος, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέκος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μωυσής Ελισάφ, οι Βουλευτές κ. Σταύρος Καλογιάννης και Γιώργος Αμυράς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημ. Δημητρίου, ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας ταξίαρχος κ. Δ. Κουτσομύτης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα περιβάλλοντος κ. Γιώργος Κρεμλής, παιδιά από τον ΠΑΣ Γιάννενα και το τοπικό Σύστημα Προσκόπων.

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος στον χαιρετισμό του εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης θα επιτύχει γιατί το έχει αγκαλιάσει η νέα γενιά η οποία το κάνει μόδα.

Ανακοίνωσε ότι σύντομα, μετά από συμφωνία με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη στο πρόγραμμα θα ενταχθούν οι δήμοι της Αττικής και σταδιακά όλοι οι δήμοι της χώρας.




Φωτογραφικό Υλικό




back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΛΕΞΗ Σ' ΑΓΑΠΩ (SI... ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR...

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR
2

FIMI (ΦΗΜΗ) MADCLIP Feat. JOSEPHINE...

MADCLIP Feat. JOSEPHINE
3

ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ STAN

STAN
4

ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΠΑΟΛΑ

ΠΑΟΛΑ
5

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19