Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

smallIEKDELTA360LOGOTRIANGLEFINAL.jpg


28/2/2020

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων. Με επιτυχία η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων!

Εκατοντάδες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πιο σημαντική εκδήλωση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στις εγκαταστάσεις μας φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, οι οποίοι συνομίλησαν και γνώρισαν τους σπουδαστές, τους καθηγητές, καθώς και το διοικητικό προσωπικό της σχολής.

Οι σπουδαστές και απόφοιτοι του τομέα Τουρισμού & Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων είχαν τη δυνατότητα να περάσουν από mini συνεντεύξεις από τους εκπροσώπους των καλύτερων ξενοδοχείων!
Έτσι βίωσαν μια πολύ σημαντική εμπειρία, έκαναν σημαντικές επαγγελματικές επαφές και παράλληλα εξοικειώθηκαν με τη διαδικασία επιλογής προσωπικού.

Οι εκπρόσωποι των τουριστικών επιχειρήσεων από την πλευρά τους έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από τις εγκαταστάσεις μας, όσο και από την κατάρτιση των σπουδαστών μας, τους οποίους χαρακτηρίζουν άψογους εν δυνάμει επαγγελματίες!

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργανώνει κάθε χρόνο τη μεγαλύτερη εκδήλωση της σχολής, αναπτύσσοντας διαρκώς το δίκτυο συνεργασιών με τις καλύτερες δομές του τομέα Τουρισμού!
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΛΕΞΗ Σ' ΑΓΑΠΩ (SI... ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR...

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Feat. AMIR
2

FIMI (ΦΗΜΗ) MADCLIP Feat. JOSEPHINE...

MADCLIP Feat. JOSEPHINE
3

ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ STAN

STAN
4

ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΠΑΟΛΑ

ΠΑΟΛΑ
5

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19