Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

iekdelta360-spartakos.jpg


9/10/2020

Στρατηγική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 - Σπάρτακος BC στα Ιωάννινα!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο της σύνδεσης της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Σπάρτακος που δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα.

Η συνεργασία αφορά στην ανδρική ομάδα μπάσκετ Σπάρτακος BC, που αγωνίζεται τη φετινή χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο της συνεργασίας παρέχει τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε αθλητές της ομάδας.

Με τη σειρά του, ο Σπάρτακος συμβάλλει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ειδικοτήτων αθλητισμού, όπως Προπονητής Αθλημάτων, Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα Αθλητισμού, αλλά και Β. Φυσικοθεραπευτή και Στέλεχος Διαιτολογίας. Μέσα από σεμινάρια, Masterclasses, εκπαιδευτικές επισκέψεις και συμμετοχή σε δράσεις του αθλητικού σωματείου, οι σπουδαστές των ειδικοτήτων υγείας και αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την οργάνωση μιας ομάδας, αλλά και τις απαιτήσεις του μελλοντικού επαγγέλματος τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας, το λογότυπο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα κοσμεί τις φανέλες των αθλητών. Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων, είναι ένας αθλητικός όμιλος με 30 χρόνια ιστορίας, που είναι γνωστός για τα αθλήματα του τζούντο, της πάλης, της άρσης βαρών, του στίβου, αλλά και του μπάσκετ.

Το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης ανασυγκροτήθηκε πριν από 4 χρόνια, ενώ από πέρσι λειτουργούν και τμήματα υποδομής – ακαδημίες.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα σημαντική συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
2

Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
3

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat. JOSEPHINE
4

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ JOSEPHINE Feat. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...

JOSEPHINE Feat. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ
5

ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
Πρωινό Sfera Βερίνα Ευαγγέλου Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19