Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

TELIKO-1000x700-3.jpg


9/11/2020

Τα προϊόντα της Vitex αναδείχθηκαν από τους Έλληνες καταναλωτές ως DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2020!

Πιο αναλυτικά, το Vitex Eco και το Acrylan Max ανακηρύχθηκαν DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2020 στην κατηγορία «Χρώματα & Βερνίκια» και «Καινοτομία» αντίστοιχα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2020 που διοργάνωσε για 13η συνεχή χρονιά το περιοδικό «μαστορέματα».

Αξίζει να σημειωθεί, πως φέτος ειδικά οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το Vitex Eco είναι το κορυφαίας ποιότητας αντιμικροβιακό και οικολογικό ματ πλαστικό χρώμα για εσωτερικούς τοίχους. Πιστοποιημένο για τις αντιμικροβιακές ιδιότητές του, αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων στον υμένα του χρώματος με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για πιο καθαρές και ανθεκτικές επιφάνειες.

Κατατάσσεται στην ανώτερη κατηγορία Α+ για την ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων. Έχει μέγιστη αντοχή στο συχνό πλύσιμο (Class 1) και είναι πιστοποιημένα κατάλληλο και για παιδικά έπιπλα/παιχνίδια (ΕΝ 71-3).

Το Acrylan MAX προσφέρει πιο λαμπερές, χρωμοσταθερές και πιο καθαρές προσόψεις, σε βάθος χρόνου. Η ισχυρή ανόργανη βάση του επιτρέπει στις επιφάνειες που βάφονται, όταν βρέχονται να στεγνώνουν γρήγορα και να «αναπνέουν».

Με την εφαρμογή του Acrylan Max σχηματίζεται πάνω στην επιφάνεια του τοίχου ένα τρισδιάστατο πλέγμα Nano προστασίας το οποίο έχει ισχυρή ανόργανη βάση και συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των τεχνολογιών χρωμάτων σε μία - TRIBRID Nanotechnology.

Σχετικά με την VITEX Α.Ε. Η Vitex A.E. είναι η μεγαλύτερη Ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων για τους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), των ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), της εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTherm) και των ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria).

Διαθέτοντας το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στην Ελλάδα, και ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, η Vitex A.E. προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις στην ελληνική αγορά και σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού.

Από το 1932 η Vitex A.E. λειτουργεί με ξεκάθαρη δέσμευση για την παροχή βέλτιστης ποιότητας και υπηρεσιών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα με υπευθυνότητα στην αειφόρο ανάπτυξη. Πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work για την περίοδο 2020 - 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vitex.gr.
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΑΝΑΣΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ Feat. ΠΑΟΛΑ...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ Feat. ΠΑΟΛΑ
2

MADAME KINGS Feat. TRANNOS

KINGS Feat. TRANNOS
3

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Feat....

ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Feat. JOSEPHINE
4

ΘΑ ΜΕ ΖΗΤΑΣ (ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ)... ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
5

ΖΗΣΕ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Πρωινό Sfera Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19