Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

CHITOSSA_ZAGORI_HULTPRIZESponsorship.jpg


18/12/2020

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ χορηγός της συμμετοχής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στον φοιτητικό διαγωνισμό Hult Prize!

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ - Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, στήριξε ως χορηγός το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στον μεγαλύτερο, παγκοσμίως και πλέον αναγνωρισμένο, φοιτητικό διαγωνισμό για την κοινωνική επιχειρηματικότητα, Hult Prize, όπου για πρώτη χρονιά φέτος συμμετέχει το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ - Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, ακολουθεί και επενδύει στη λογική της προώθησης των αρχών της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης και αγκαλιάζει με πολύ ενθουσιασμό αυτή τη δράση.

Στο πλαίσιο της πρόκλησης που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα γενιά για ένα μέλλον βιώσιμο, για μία ανάπτυξη που στηρίζεται στην υπεύθυνη περιβαλλοντική συμπεριφορά των εταιρειών, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ - Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ ενισχύει τα θεμέλια της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Ο διαγωνισμός, που διοργανώνεται από το Hult Prize Foundation σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη, φέτος προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτήτριες και φοιτητές να αναπτύξουν την ιδέα τους πάνω στη θεματική - πρόκληση “Food for Good: Transforming food into a vehicle for change” και να ιδρύσουν τη δική τους startup εταιρεία.

Οι νέοι σε όλο τον κόσμο καλούνται να δημιουργήσουν βιώσιμες επιχειρήσεις τροφίμων, βάσει των 7 βιώσιμων στόχων ανάπτυξης που έχουν τεθεί, και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, να τονώσουν τις οικονομίες, να επανασχεδιάσουν τις αλυσίδες εφοδιασμού και να βελτιώσουν τα αποτελέσματα για 10.000.000 ανθρώπους έως το 2030.

Συγκεκριμένα, στήριξε τo On Campus Πρόγραμμα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη νικήτρια ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Πανεπιστημιακό ίδρυμα στην επόμενη φάση, Hult Prize Regionals. Ευχόμαστε στην ελληνική ομάδα Καλή Επιτυχία!
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΑΝΑΣΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ Feat. ΠΑΟΛΑ...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ Feat. ΠΑΟΛΑ
2

MADAME KINGS Feat. TRANNOS

KINGS Feat. TRANNOS
3

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Feat....

ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Feat. JOSEPHINE
4

ΘΑ ΜΕ ΖΗΤΑΣ (ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ)... ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
5

ΖΗΣΕ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Πρωινό Sfera Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19