Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

EUC-01Large_11.jpg


17/2/2021

Σειρά δωρεάν εργαστηρίων για μαθητές Λυκείου από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών βιωματικών εργαστηρίων με θέμα "Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Τρόπου Σκέψης" σε ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδας, με στόχο την ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων και την ενδυνάμωση των νέων.

Μαθητές Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για την επιχειρηματικότητα, τον δημιουργικό τρόπο σκέψης, καθώς και πρακτικά παραδείγματα επιτυχημένων εταιρειών από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα εργάζονται σε ομάδες ώστε να αναπτύξουν τις δικές τους καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες.

Τα εργαστήρια προσφέρονται δωρεάν στα Ελληνικά σχολεία και πραγματοποιούνται με σύγχρονα αλλά και διασκεδαστικά διαδικτυακά μέσα και εκπαιδευτικά εργαλεία, με απώτερο στόχο να ενισχυθεί η αγάπη και το ενδιαφέρον των μαθητών για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, τη δημιουργικότητα και τη συνεχή εξέλιξη, μέσα από τη μάθηση, την έρευνα και τις νέες τεχνολογίες.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στα κορυφαία 101+ πανεπιστήμια του κόσμου στα Impact Rankings 2020 του Times Higher Education στον τομέα της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και υποδομών για τις πρακτικές καινοτομίας που εφαρμόζει στη διδασκαλία, την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την μεταφορά της γνώσης στην κοινωνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat. JOSEPHINE
2

ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ Feat. ΒΑΣΙΛΗΣ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ Feat. ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ
3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
4

ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ Feat. MAD...

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ Feat. MAD CLIP
5

Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Πρωινό Sfera Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19