Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

protergia-logo-650x450.jpg


8/4/2021

Η Protergia δίνει την ενέργεια της και στα Ιωάννινα!

Η νέα εποχή της ενέργειας έρχεται και στα Ιωάννινα, καθώς ανοίγει στην πόλη το πρώτο κατάστημα της Protergia, του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS.

Μέσα στην καρδιά των Ιωαννίνων, στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα, στο νούμερο 2, το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να φέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Protergia πιο κοντά στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης.

Πρόκειται για το 6ο κατάστημα της Εταιρείας στη χώρα, που επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων της και φθάνει σε ολοένα και περισσότερους καταναλωτές.

Η Protergia απευθύνεται πλέον, μέσω του νέου καταστήματος, στο καταναλωτικό της κοινό στο Δήμο Ιωαννιτών, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και προσφέρει τις υπηρεσίες της με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για τους πελάτες της, όσο και για το σύνολο των συνεργατών της.

Ως ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας και ο μεγαλύτερος ιδιώτης πάροχος στη χώρα, με μερίδιο αγοράς που πλησιάζει το 8% και σχεδόν 300.000 πελάτες, η Protergia υποστηρίζει τις ανάγκες των πελατών της για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα.

Στο νέο κατάστημα, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρησή σας καθώς και καινοτόμα προϊόντα.

Η Protergia φέρνει στην πόλη των Ιωαννίνων την νέα εποχή στην αγορά ενέργειας και σας περιμένει να τη ζήσετε μαζί στο νέο της κατάστημα!
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat. JOSEPHINE
2

ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ Feat. ΒΑΣΙΛΗΣ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ Feat. ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ
3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
4

ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ Feat. MAD...

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ Feat. MAD CLIP
5

Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Πρωινό Sfera Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19