Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

stergios.jpg


2/2/2022

Σημαντική διάκριση για απόφοιτο της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου!

Ο Στέργιος Κωνσταντίνου, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, βραβεύτηκε ως ένας από τους 88 καλύτερους νέους επαγγελματίες στον κόσμο, στον κλάδο της ιδιωτικότητας, από το Διεθνή Σύλλογο Επαγγελματιών Ιδιωτικότητας.

Ο Στέργιος Κωνσταντίνου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου το 2015.

Εν συνεχεία, περάτωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο δίκαιο της Διανοητικής Ιδιοκτησίας και στο δίκαιο της Πληροφορίας, Επικοινωνίας και Τεχνολογίας (IP & ICT Law). Σήμερα, εργάζεται στην βραβευμένη ομάδα GDPR (Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) της Δικηγορικής Εταιρείας «Νικόλας Κανελλόπουλος - Χαρά Ζέρβα και Συνεργάτες» και είναι Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο Διεθνής Σύλλογος Επαγγελματιών Ιδιωτικότητας (IAPP), ο μεγαλύτερος φορέας στον κόσμο σε θέματα ιδιωτικότητας και προστασίας προσωπικών δεδομένων διέκρινε τον Στέργιο Κωνσταντίνου, ως έναν από τους 88 καλύτερους νέους επαγγελματίες παγκοσμίως, στον κλάδο της ιδιωτικότητας (Young Privacy Professional).

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, μέσω του Προέδρου του κου Φάνη Αντ. Παυλίδη, συγχαίρει τον απόφοιτό του, κο Στέργιο Κωνσταντίνου. Ο Σύνδεσμος, τονίζει ο κος Παυλίδης, παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη των αποφοίτων του, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Οι επιτυχίες τους είναι πολλές και μας κάνουν υπερήφανους, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν ως φωτεινά παραδείγματα για τους σημερινούς φοιτητές και μελλοντικά μας μέλη.
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
2

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
3

CRAYON ΜΕΛΙΣΣΕΣ

ΜΕΛΙΣΣΕΣ
4

ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ Feat. OGE

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ Feat. OGE
5

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19