Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

ISOMAT-BANNER_ahepa.jpg


21/4/2023

Η ISOMAT προσέφερε υλικά για την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων της ʽΑ Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ!

Μετά την πανδημία του COVID-19 η πρόληψη και η προστασίας της υγείας όλων μας έχει αναδειχθεί στο πιο σημαντικό τομέα στον οποίο πρέπει να εστιάζουμε όλοι!

Για το λόγο αυτό, ο Όμιλος ISOMAT βρίσκεται κοντά στα νοσοκομεία της χώρας και ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες τους με ποικίλες δράσεις προσφοράς όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι, για ακόμα μια φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Διευθυντή της Ά Νευρολογικής Κλινικής ΑΠΘ, Βασίλειου Κιμισκίδη, για προσφορά των δομικών υλικών για την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων της ‘Α Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η ISOMAT προσέφερε όλα τα υλικά που χρειάστηκαν και είχε στον προϊoντικό της πορτφόλιο, όπως κόλλες και αρμόστοκους, μαστίχες, χρώματα και οικολογικές ριπολίνες.

Για την ISOMAT η εταιρική υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον αποτελεί θεμέλιο λίθο της λειτουργίας της και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της.
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΒΡΕ ΧΑΖΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
2

7 / 7 ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΛΛΙΑΜΑΝΗ

ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΛΛΙΑΜΑΝΗ
3

ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ Feat....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ Feat. CHARIS SAVVA
4

30-40 ΜΕΛΙΣΣΕΣ

ΜΕΛΙΣΣΕΣ
5

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19