Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

sakis_2.jpg


9/5/2010

Πρεμιέρα και νέο κομμάτι!

Η πολυαναμενόμενη έναρξη των live εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στη Θεσσαλονίκη και η πρεμιέρα του στο πλήρως ανακαινισμένο POLITIA live clubbing είναι γεγονός!

Σε συνέχεια των μοανδικών εμφανίσεων στο THE S CLUB, ο Σάκης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης και της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα της χρονιάς.


O υπερσύγχρονος χώρος του POLITIA live clubbing θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο performer σ' ένα ξεχωριστό θέαμα γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό που ξεκινάει την Παρασκευή 14 Μαϊου, με τη χορηγία της Trident senses.

Μαζί με το Σάκη Ρουβά βρίσκεται η Τάμτα με το μοναδικό στιλ, το δυναμικό συγκρότημα CABIN 54, οι Στεφανία Ρίζου και Ελεάννα Αζούκη, καθώς και ο Γιώργος Αξάς σε μια special guest εμφάνιση, ενώ ο dj Αντώνης Δημητριάδης θα κρατά ανεβασμένα τα beat.

Τη μουσική επιμέλεια έχουν αναλάβει ο Τόνυ Κονταξάκης και ο Αντώνης Σκόκος ενώ ο Πάρις Αναγνωστόπουλος, το σχεδιασμό φωτισμού. Οι χορογραφίες είναι της Sandy Leulier.

Eν τω μεταξύ μπορείτε να ακούσετε το νέο κομμάτι του Σάκη με τίτλο "Εμένα θες" εδώ!Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Φάκος.back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI