Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

210687-oikonomoipoulos.jpg


26/5/2010

Πλατινένιος ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Από πολύ νωρίς φίλοι και συνεργάτες έδωσαν το παρόν στο κατάμεστο T.G.I. Friday's του Κολωνακίου για να γιορτάσουν μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο τις πλατινένιες πωλήσεις του άλμπουμ του "Κατάθεση Ψυχής".

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές του album που τον εμπιστεύτηκαν και τον κόσμο που για άλλη μία φορά αγκάλιασε τη δισκογραφική του δουλειά σε μία εποχή μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολη.

Το ρυθμό στην απονομή έδωσε με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο όλο το προσωπικό των T.G.I. Friday's και η αναμενόμενη εξέλιξη ήταν ένα μεγάλο πάρτυ.

Το παρόν έδωσαν σε αυτό o παραγωγός του Νίκου, Θανάσης Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες του από το "ΘΕΑ", Κώστας Μαρτάκης, Πωλίνα Χριστοδούλου, Ελένη Αλεξανδρή αλλά και όλοι οι συντελεστές του άλμπουμ όπως ο Αλέκος Χρυσοβέργης, ο Σπύρος Γιατράς, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Μάριος Ψιμόπουλος και πολλοί άλλοι.

Το τρίτο album του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο "Κατάθεση Ψυχής" είναι ένα καθαρόαιμο λαϊκό album με δώδεκα τραγούδια από το οποίο έχουν ήδη ξεχωρίσει τα τραγούδια "Τι θα κάνω με σένα", "Κατάθεση Ψυχής", "Μου 'πε μία ψυχή", "Το Απόλυτο"!back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI