Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

douros.jpg


3/6/2010

Επεισοδιακό το 6o live του Greek Idol!

Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό 6o live του μουσικού talent show Greek Idol!

Ο Χρήστος Τσακίρης δέχτηκε πολύ αυστηρές παρατηρήσεις και από τους 4 κριτές του Greek Idol, και χαρακτηρίστηκε "τεμπέλης" και "αδιάφορος προς τους κανόνες του παιχνιδιού".

Ο λόγος της απογοήτευσης της επιτροπής προς το πρόσωπό του Χρήστου ήταν ότι έχασε τις πρόβες της Παρασκευής και ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν είχε μάθει τα λόγια του.

Εκεί που όμως η επιτροπή πραγματικά εξοργίστηκε ήταν όταν ο Χρήστος ανέβηκε στη σκηνή για να πει το δεύτερό του τραγούδι - συγκεκριμένα το 'Rock You Like AHurricane' των Scorpions - το οποίο "εκτέλεσε" στην κυριολεξία, αντικαθιστώντας τους στίχους (που δεν κατάφερε να μάθει ποτέ) με "να να να να να".

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος ζήτησε από την παραγωγή να "κόψει" στον αέρα το Χρήστο και όλα τα μέλη της επιτροπής δήλωσαν ευθέως ότι θεωρούσαν πως από το show έπρεπε να φύγει ο Χρήστος και όχι κάποιο άλλο από τα παιδιά.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά όταν έφτασε η ώρα ανακοίνωσης του αποτελέσματος, ο Χρήστος ζήτησε να αποχωρήσει από το Greek Idol για να μην "αδικηθεί" όπως είπε κάποιο άλλο παιδί.

Το κοινό όμως είναι αυτό που αποφασίζει ποιούς θα στηρίξει με την ψήφο του κι έτσι στο τέλος απέμειναν η Νικόλ και ο Γιώργος και εκείνος που αποχώρησε τελικά ήταν ο Γιώργος Ντούρος.back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ... ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
2

ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ Feat. ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ
3

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
4

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
5

ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ... ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI