Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

ellada_exeis20_532_355.jpg


5/6/2010

O νικητής του Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Μια λαμπερή βραδιά με τα καλύτερα ταλέντα από όλες τις εκπομπές του Ελλάδα έχεις ταλέντο, έτσι όπως διαμορφώθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή, απόλαυσαν οι τηλεθεατές.

Όλοι οι υποψήφιοι έδωσαν τον καλύτερό τους ευατό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη μάχη για την πρωτιά.


Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο Χρήστος Φερεντίνος ανακοίνωσε τους τρεις νικητές με τους περισσότερους ψήφους. Ανάμεσά τους, ο Λουκής Αγρότης, ο Νίκος Γεώργας και ο μικρός Αλέξανδρος Παμπόης.

Μεγάλος νικητής των 100.000 αναδείχτηκε τελικά, ο Νίκος Γεώργας με τη μαγευτική του φωνή που κατάφερε να συγκινήσει επιτροπή αλλά και τηλεοπτικό κοινό και να συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους, ενώ ο Λουκής Αγρότης κατάφερε να κερδίσει το αυτοκίνητο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι ακροβάτες νικητές του Πολωνία έχεις Ταλέντο το 2008 που άφησαν έκπληκτο το κοινό που τους παρακολούθησε με της εξαιρετικής ακρίβειας και τεχνικής ασκήσης τους, ενώ ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τον τελικό του show, ήταν και η ομάδα του "Dancing with the Stars".back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ TAMTA

TAMTA
2

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
3

ΑΓΑΠΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
4

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ (MI... ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ Feat. SUPER...

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ Feat. SUPER SAKO & BO
5

ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Πρωινό Sfera Πέτρος Καρράς Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 IFPI