Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Πέτρος Καρράς

Το ξεκίνημα μου ήταν ως Resident DJ στα καλύτερα Clubs της Αθήνας (Mercedes Club, Privilege, Amfitheatro, Cafe Mercedes) ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίζομαι στα μεγαλύτερα Clubs της Ελλάδας, της Κύπρου και του Εξωτερικού!!!

Η σχέση μου με τον Sfera 102,2 άρχισε τον Φεβρουάριο του 1998 όπου και ξεκίνησα την ραδιοφωνική μου πορεία ως παραγωγός ενώ από τον Οκτώβριο του 2009 ανέλαβα και τη διεύθυνση του προγράμματος του σταθμού.

Κινήθηκα αρκετά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, ξεκινώντας το 2001 από το Mad με την εκπομπή »Mad Day Live», για να συνεχίσω με την τρίχρονη συνεργασία μου στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, στην εκπομπή “Καλώς τους” του Alpha ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι το καλοκαίρι του 2007 εμφανιζόμουν στο πλάι της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή “Καφές με την Ελένη”!

Στο χώρο της δισκογραφίας η πορεία μου άρχισε πριν από 15 χρόνια, όταν συνεργάστηκα για πρώτη φορά με τον Χριστόδουλο Σιγανό και μαζί υπογράφουμε μέχρι και σήμερα μεγάλες επιτυχίες, remixes και διασκευές, για πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής!

back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ Feat. JOSEPHINE
2

ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
4

ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ... ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
5

ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ Feat. ΒΑΣΙΛΗΣ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ Feat. ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ
Πρωινό Sfera Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Ioannina Festivals Sfera 102.2 Covid-19