Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

remos-paparizou.jpg


31/5/2018

Ρέμος και Παπαρίζου μαζί για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Στην ίδια σκηνή θα βρεθούν το φετινό καλοκαίρι ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου.

Ο Αντώνης Ρέμος ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία από τη Θεσσαλονίκη. Μαζί του φέτος θα είναι στη «νύμφη του Βορρά» και στην πρωτεύουσα η Έλενα Παπαρίζου.

Δύο υπέροχες, μοναδικές συναυλίες, ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες.

Ο Αντώνης Ρέμος, με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες, οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες ενώ οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια δυνατή, σχεδόν κρυστάλλινη pop φωνή που έχει τιμήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό, με την όμορφη και εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία και τον δυναμισμό της, έχει κερδίσει τη θέση της επάξια στις καρδιές των ανθρώπων που την έχουν κατατάξει ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου μαζί στη σκηνή, σε δύο υπέροχα πάρτι από τα οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς: Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου θα πραγματοποιήσει το φετινό καλοκαίρι τη δική της θερινή περιοδεία, το «Ουράνιο Τόξο Live» με τη συμμετοχή του Αναστασίου Ράμμου.
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
4

ΡΩΤΑΝΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
5

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19