Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

Sakis-Rouvas.jpg


14/6/2018

Ο Σάκης Ρουβάς λέει «Καλημέρα» με ολοκαίνουρια επιτυχία!

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς ανανεώνεται δισκογραφικά και μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το «Εγώ Στα Έλεγα», έρχεται να μας πει την πιο όμορφη «Καλημέρα».

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ κατάφερε να μαγνητίσει με την τελευταία κυκλοφορία του. Η δυναμική μπαλάντα «Εγώ Στα Έλεγα», με τη μουσική του Γιάννη Φρασέρη και τους στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, απογειώθηκε μέσα από τη συναισθηματική και ζεστή ερμηνεία του Σάκη Ρουβά.

Το τραγούδι αποτέλεσε αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες των πρώτων μηνών του 2018.

Ανέβηκε έως το Top 5 του ελληνικού Airplay Chart και έως το Top 10 της μικτής κατάταξης, ενώ στην πορεία αναμορφώθηκε χάρη στο dance remix που απέκτησε.

Αφού έβαλε μαζί με την Xenia Ghali και άλλο χρώμα στο φετινό «Colour Day Festival» τραγουδώντας με το «Colours» τον επίσημο ύμνο της φετινής διοργάνωσης, στη σκηνή της οποίας αναμένεται να εμφανιστεί το Σάββατο 30 Ιουνίου, ο Σάκης Ρουβάς είναι πανέτοιμος να μοιραστεί το ολοκαίνουριο προσωπικό τραγούδι του.

Ο τίτλος του είναι «Καλημέρα» και ο ήχος του καλοκαιρινός, που ταξιδεύει σε καταγάλανα νερά.

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η ομάδα των Arcade, την οποία αποτελούν οι Diveno, Παύλος Μανώλης, Gabriel Russel και Αναστάσιος Ράμμος.

Το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά με τίτλο «Καλημέρα» κυκλοφορεί λίγες ημέρες σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και στα ραδιόφωνα από τη Minos EMI / Universal.
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
4

ΡΩΤΑΝΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
5

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19