Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

kings_1.jpg


26/11/2018

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα ζωής από τους KINGS στο "Πώς Να Φύγω"!

Οι Βασιλιάδες επέστρεψαν ανανεωμένοι σε όλα τα επίπεδα στέλνοντας παντού ένα ηχηρό μήνυμα ζωής. Μία μουσική πρόταση που θα λατρέψουμε από το πρώτο άκουσμα.

Το νέο τραγούδι των KINGS με τίτλο "Πώς Να Φύγω" είναι η αρχή μίας νέας εποχής σε μία άκρως επιτυχημένη πορεία από την αρχή του group μέχρι σήμερα. Με νέα βασίλισσα την Εμμανουέλα οι KINGS γράφουν μία νέα σελίδα στο χρυσό βιβλίο τους.

Όμως δεν επέλεξαν την 25η Νοεμβρίου για την κυκλοφορία τους. Ο ΟΗΕ έχει καθιερώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία ως "Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών".

Με μία πρωτοποριακή εικόνα και ένα σημαντικό μήνυμα οι KINGS μας παρουσιάζουν κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ. Με σκηνοθέτη τον σταθερό τους συνεργάτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλο οι KINGS μας αναδεικνύουν ένα σημαντικό μήνυμα με παγκόσμια διάσταση.

Στο τέλος του μοναδικού video clip μας τονίζουν… Σε κάθε δύσκολη κατάσταση πρέπει να υπενθυμίζεις στον ίδιο σου τον εαυτό το τι είσαι ικανός να καταφέρεις, αρκεί να πιστέψεις ότι μπορείς να το κάνεις. Το ΜΠΟΡΩ είναι μια λέξη δυνατή.

Μία υπόσχεση στον εαυτό σου. Μια υπενθύμιση στο ότι είσαι ικανός να καταφέρεις τα πάντα, πάνω σε μία σκηνή με το όνομα "ΖΩΗ"...τη δική σου Ζωή.

Ξεκίνα τώρα...νιώσε τη δύναμή σου...γίνε η έμπνευσή σου. Δώσε δύναμη σε εσένα και τους γύρω σου. Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πες...ΜΠΟΡΩ.
Videos
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
4

ΡΩΤΑΝΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
5

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19