Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νέα

85e87dd2-fa72-4927-be2b-ee4726433f7c.jpg


10/10/2020

Ο Γιάννης Πλούταρχος μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό με την εκπομπή στο Mega!

Μία μοναδική και αξέχαστη βραδιά, γεμάτη με επιτυχίες και εξαιρετικές ερμηνείες, χάρισε ο Γιάννης Πλούταρχος στο τηλεοπτικό κοινό, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Σπίτι Με Το Mega», το βράδυ της Παρασκευής.

Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής, πλαισιωμένος από την ορχήστρα του, στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές επιτυχίες του, όπως τα «Αν Είσαι Η Αγάπη», «Φίλε», «Αχ Κορίτσι Μου», «Σε Έχω Ανάγκη», «Το Καλύτερο Παιδί» και «Καμιά Δεν Μοιάζει Με Σένα».

Στη σκηνή ανέβηκε και ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, με τον οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος συνεργάζεται για πρώτη φορά δισκογραφικά.

Μαζί παρουσίασαν, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, το πρώτο τους τραγούδι, με τίτλο «Περνάς Καλά», σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.

Παράλληλα, με το χαρακτηριστικό του πάθος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες που έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους, όπως τα «Κόκκινη Γραμμή», «Στα Υπόγεια Είναι Η Θέα», «Τα Καλύτερα Θα Έρθουν» και «Δε Μιλάμε».

Σε μια βραδιά με έντονο συναίσθημα, η οποία καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και έγινε πρώτο trend στα social media, ο Γιάννης Πλούταρχος τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου με ένα εξαιρετικό αφιέρωμα, τραγουδώντας επιτυχίες του αείμνηστου ερμηνευτή, που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και δημιουργήσαν μία μοναδική μουσική παρακαταθήκη, όπως τα «Να ‘Χα Τη Δύναμη», «Πάμε Για Ύπνο Κατερίνα» (το οποίο, μάλιστα, αφιέρωσε στην κόρη του Κατερίνα), «Ποια Νύχτα Σ’ Έκλεψε» και «Μέθυσε Απόψε Το Κορίτσι Μου».

Διαφορετικό χρώμα έδωσε η επί σκηνής εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου με την Πέννυ Μπαλτατζή, με την οποία ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες από τα παλιά, όπως τα «Πάλι Θα Κλάψω» και «Θέλω Να Φύγω».
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
4

ΡΩΤΑΝΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
5

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19