Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

EUC-01Large_20.jpg


2/3/2022

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει Virtual Open Day and Dentistry!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει Virtual Open Day and Dentistry την Τετάρτη, 2 Μαρτίου και ώρα 18:00.

Η Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, Prof. Elizabeth Johnson, θα παρουσιάσει τα προγράμματα Ιατρικής και Οδοντιατρικής και θα προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και συνέντευξης.

Μέλη του επιστημονικού διδακτικού προσωπικού της Ιατρικής Σχολής θα παρουσιάσουν τα υπερσύγχρονα εργαστήρια προσομοίωσης, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο κλινικής άσκησης που παρέχεται από τη Σχολή στους/στις φοιτητές/φοιτήτριες.

Οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με φοιτητές και φοιτήτριες των προγραμμάτων της Ιατρικής και Οδοντιατρικής, οι οποίοι/ες θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες σε σχέση με το πανεπιστήμιο αλλά και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Η πρόσφατη διαπίστευση της Ιατρικής Σχολής μέσω της διαδικασίας του World Federation of Medical Education (WFME) εξασφαλίζει τη διεθνή αναγνώριση του πτυχίου, ανοίγοντας πόρτες για συνέχιση της κλινικής άσκησης για ειδικότητα ανά το παγκόσμιο, συμπεριλαμβανομένης και της Αμερικής, η οποία βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των αποφοίτων Ιατρικής.

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα της Οδοντιατρικής είναι το πρώτο στην Κύπρο και συνοδεύεται από τη λειτουργία ιδιόκτητης state of the art Οδοντιατρικής Κλινικής, για την άμεση και απρόσκοπτη σύνδεση της θεωρητικής εκπαίδευσης των φοιτητών με την πρακτική άσκηση.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά. Περισσότερες πληροφορίες Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών: τηλ. +357 22713000 ή email: info@euc.ac.cy Για συμμετοχή και εγγραφή πατήστε εδώ.




back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
4

ΡΩΤΑΝΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
5

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19