Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

bkmn_masoutis_Greek_super_market.jpg


8/6/2022

Η εταιρεία Mασούτης διευρύνει την παρουσία της σε Κέρκυρα, νησιά του Αιγαίου και Κρήτη!

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διευρύνει την παρουσία της σε νέες περιοχές μέσα από μια στρατηγική συμφωνία με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε.

Μετά την έγκριση της επιτροπής ανταγωνισμού, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες υπογραφών της συμφωνίας ανάμεσα στις εταιρείες Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε. Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταβίβαση καταστημάτων της Κέρκυρας στην Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. των εταιρειών «Γαλαξίας Α.Ε.» και «Μαρκάτο Α.Ε.» και προγραμματισμό μεταβίβασης υποκαταστημάτων που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου.

Για την Κρήτη συμφωνήθηκε η συμμετοχή της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπου και τα καταστήματα θα διατηρήσουν την υφιστάμενη ταυτότητά τους. Ο κ. Γιάννης Μασούτης από τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και ο κ. Δημήτρης Αλεξάκης από την ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε. επιβεβαίωσαν ότι με τη επικύρωση της συμφωνίας διασφαλίζονται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας και δημιουργούνται προοπτικές δημιουργίας νέων θέσεων στο άμεσο μέλλον.

Με μεγάλη αισιοδοξία και ικανοποίηση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, αναφέρει: «Χαιρόμαστε πολύ που η οικογένεια Μασούτης μεγαλώνει. Θα μεταδώσουμε με αγάπη και σεβασμό τις αξίες της εταιρείας μας στα νέα μέλη της οικογένειας.

Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και οι τιμές μας, τώρα θα είναι δίπλα σε περισσότερους καταναλωτές που μας περιμένουν και θέλουν να μας γνωρίσουν.

Η ενίσχυση των τοπικών παραγωγών και προϊόντων θα είναι -όπως πάντα - βασικός άξονας της παρουσίας μας στα νέα σημεία, αφού η ανάπτυξη της εταιρείας μας γίνεται πάντα με όρους ανταπόδοσης στην ελληνική κοινωνία. Ευχαριστώ τον κύριο Δημήτρη Αλεξάκη και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική επικοινωνία και συνεργασία.

Είμαστε εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικότητας που μάχεται και τολμά για το καλό της χώρας, για κάθε θέση εργασίας, για κάθε άνθρωπο».
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
4

ΡΩΤΑΝΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
5

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19