Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

EKE_Dwroepitagi_masportal_1.jpg


18/1/2023

Μασούτης: δωρεάν δωροεπιταγές σε 367 παιδιά - φιλοξενούμενα ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα!

Δωρεάν δωροεπιταγές σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα σε όλη τη χώρα διέθεσε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., υλοποιώντας για ακόμα μία χρονιά μία από τις σταθερές εορταστικές ενέργειες κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

Σε 367 παιδιά που φιλοξενούνται στις παιδικές δομές του Αμαλίειου Οικοτροφείου Αθήνας, του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φίλυρου, του Ορφανοτροφείου Μέλισσα Θεσααλονίκης, των Παιδικών Χωριών SOS Αλεξανδρούπολης και Πλαγιαρίου, του Παπάφειου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Ατόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλονίκης, του Χαμόγελου του Παιδιού Καρέα, Αμαρουσίου, Μελισσίων, Μοσχάτου, Περιστερίου και Φοίνικα προσφέρθηκε μια δωροεπιταγή αξίας 30€.

Κάθε παιδί μαζί με το συνοδό του από την 21.12.2022 έως και σήμερα, 16.01.2023, επισκέφθηκε ένα κατάστημα Μασούτη της επιλογής του και η διεύθυνση του κάθε μαγαζιού τού πρόσφερε την δωροεπιταγή για να ξεκινήσει τις αγορές του.

Ιδωμένο σαν ένα βιωματικό παιχνίδι, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να διαχειριστούν τα ίδια την ελευθερία δράσης με τα δικά τους χρήματα, το κάθε παιδί εξαργύρωσε μόνο του τη δωροεπιταγή επιλέγοντας τις προσωπικές του γιορτινές αγορές και οι διάδρομοι των καταστημάτων Μασούτη «γέμισαν» παιδικά χαμόγελα!
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
2

ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣ (ΕΙΣΑΙ... ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
3

ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ Feat....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ Feat. CHARIS SAVVA
4

ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
5

ΕΛΠΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19