Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Events

epirus_bank_logo_18.jpg


1/12/2023

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Αρωγός στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων για Εθελοντική Αιμοδοσία!

Η Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στήριξε και φέτος την πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων (Σ.Ε.Σ.Τ.Η.) για τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, αναδεικνύοντας την αξία της προσφοράς αίματος και τη συνεισφορά προς τον συνάνθρωπο.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου στα γραφεία Διοίκησης της Τράπεζας με μεγάλη ανταπόκριση από μέλη της Διοίκησης, του Συλλόγου και με τη συμμετοχή πολιτών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά αίματος αποτελεί μία σπουδαία πράξη αλληλεγγύης, ένα δώρο ζωής.

Η Διοίκηση της Τράπεζας Ηπείρου στήριξε και φέτος τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Συλλόγου Εργαζομένων, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τα έξοδα μετακίνησης όλων όσων ήρθαν στα Ιωάννινα για την αιμοδοσία».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Απόστολος Μπαλτζώης σημείωσε: «Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας με τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Ι. και την αρωγή της Διοίκησης της Τράπεζας.

Με τη συμμετοχή των μελών μας αλλά και πλήθους πολιτών πετύχαμε την ανανέωση και διαρκή παρακαταθήκη αίματος, καθώς και τη δυνατότητα παροχής άμεσης βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ως σωματείο θα είμαστε παρών σε ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον, οι οποίες θα έχουν θετικό αντίκτυπο για τα μέλη μας, τους εργαζόμενους της Τράπεζας και την τοπική κοινωνία».
Φωτογραφικό Υλικό
back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
4

30-40 ΜΕΛΙΣΣΕΣ

ΜΕΛΙΣΣΕΣ
5

ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ... LILA

LILA
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19