Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Παναγής Τζωρτζάτος

Γεννήθηκα στις 6 Οκτωβρίου του 1989 στην Αθήνα!!! Κατάγομαι από την Κεφαλονιά – οπότε τελείως τρελός – που αγαπώ ιδιαίτερα.

Έχω τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων & Marketing στο London Metropolitan University αλλά ακόμη δεν έχω ασχοληθεί με αυτό αν και το marketing το συναντάμε καθημερινά στην ζωή μας.

Από μικρή ακόμη ηλικία ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για εμένα ήταν το πρωινό ξύπνημα. Το 2012 λοιπόν μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, η δυσκολία μου, «το πρωινό ξύπνημα», έγινε καθημερινότητα… μία καθημερινότητα όμως την οποία δεν θα άλλαζα με τίποτα διότι είμαι στην παρέα της Πρωινής ζώνης του Sfera 102,2 6 με 10 το πρωί!!!

Από ότι έχω ακούσει – κρυφά – τους φίλους μου να λένε μεταξύ τους, είμαι πολύ αισιόδοξος, επίμονος, αυθόρμητος, μου αρέσει το χιούμορ και κουβαλάω και μια περίεργη τρέλα.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που τα πρώτα μου βήματα στον χώρο των Media τα έκανα μέσα από την συχνότητα του Sfera 102.2, έναν από τους καλύτερους και μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, δίπλα σε τόσο έμπειρους, σημαντικούς και ικανούς συνεργάτες!

Όπως τα τέσσερα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος λοιπόν βρίσκομαι στο Πρωινό του Sfera 102,2 από τις 6 μέχρι και τις 10 το πρωί και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό διότι παρέα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιανό και την Νάνσυ Αντωνίου σας λέμε την πρώτη καλημέρα!

back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
4

ΡΩΤΑΝΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
5

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19