Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Νάνσυ Αντωνίου

Μια φορά και έναν καιρό γεννήθηκα στην Αθήνα εγώ… η Νάνσυ!!! Από πολύ μικρή αποφάσισα πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος και αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος στόχος που έβαλα στην ζωή μου!

Μιλάω αγγλικά και γαλλικά, ενώ καταλαβαίνω λίγο τ’ αρβανίτικα μιας και πάντα προσπαθούσα να αποκωδικοποιήσω τις κρυφές συζητήσεις της μαμάς με τις θείες στο χωριό μου, το Κυριάκι, που βρίσκεται στην οροσειρά του Ελικώνα, εκεί που κατοικούσαν οι μούσες.

Αφού τελείωσα το σχολείο, ξεκίνησα παράλληλα με το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας όπου φοιτούσα, να δουλεύω στην τηλεόραση. Η ψυχαγωγία ήταν τελικά αυτή που κέρδισε το ενδιαφέρον μου και πολύ γρήγορα έγινε το αντικείμενο απασχόλησης μου.

Η δουλειά μου θα μπορούσε άνετα να είναι το χόμπι μου… σπάνια υπήρξε αγγαρεία για εμένα. Το ρεπορτάζ, οι συνεντεύξεις, το μοντάζ αλλά και οι άνθρωποι που συναντούσα κατά καιρούς έκαναν την δουλειά μου συναρπαστική και την ζωή μου απρόβλεπτη… αυτή είναι άλλωστε και η «μαγεία» της!

Κάθε καινούργιο project και μια καινούργια πρόκληση…… δεν θα σας πω τις εκπομπές που έχω δουλέψει… γι αυτό άλλωστε υπάρχει το linkedin!! Ο δεύτερος μεγάλος στόχος που είχα στην ζωή μου ήταν να γίνω μαμά… Η μητρότητα με ολοκλήρωσε σαν γυναίκα αφού στα μάτια του παιδιού μου βλέπω κάθε φορά .. πόσα θαύματα μπορεί να κάνει η αγάπη… αυτό μου είναι αρκετό!

Λατρεύω το χιούμορ και το ψάχνω στους ανθρώπους… δεν αλλάζω εύκολα συνήθειες αλλά ούτε και γνώμες…!! Το moto μου είναι «Ποτέ μην λες Ποτέ» και το λούστηκα για τα καλά, αφού πάντα μισούσα το πρωινό ξύπνημα και λυπόμουν όσους είχαν πρωινές δουλειές… εγώ ΠΟΤΕ δεν θα διάλεγα μια τέτοια!!!…. την πάτησα για τα καλά… εδώ και 4 χρόνια, μένω πιστή στο πρωινό ξύπνημα του Sfera 102.2 και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς το παρεάκι μου …χωρίς το #proinosfera …

Χωρίς τον Γρηγόρη, τον Γιώργο και τον Παναγή!!! Εμείς είμαστε εσείς …τόσο απλά και τόσο αληθινά… κάθε πρωί 6 με 10 σας λέμε …ξυπνήστε!!!!

back to previous  επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
4

30-40 ΜΕΛΙΣΣΕΣ

ΜΕΛΙΣΣΕΣ
5

ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ... LILA

LILA
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19