Η καλύτερη μουσική του σήμερα listen-live
STREAM 1 play STREAM 2 play

Ο Σταθμός

Ιστορία

Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά από το Σεπτέμβριο του 1986, την εποχή της πειρατικής ραδιοφωνίας. Την εποχή που ραδιόφωνο σήμαινε καθαρά προσωπική ευχαρίστηση, ενώ έβγαινε στον αέρα κρυφά, μέσα από εφηβικά - νεανικά δωμάτια από τα οποία δημιουργούνταν τα γνωστά νυχτερινά πηγαδάκια.


Τις παλιές καλές αυτές εποχές που στις εκπομπές μας επιλέγαμε την μουσική ελεύθερα, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής και όχι βάση της πληρωμένης λίστας της δισκογραφικής και των πνευματικών δικαιωμάτων που πληρώνουμε σήμερα. Τότε που συζητούσαμε με τους ακροατές μας για οτιδήποτε σε ανοιχτές γραμμές που δεν απαντούσαν γραμματείς και τηλεφωνητές.


Φυσικά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα όσο φαινόταν. Τα έξοδα ήταν πολλά και οι πόροι ελάχιστοι! Ποιος μπορεί όμως να ξεχάσει τα διάσημα πάρτι που διοργανώναμε για το σκοπό αυτό; Λίγοι πίστευαν πως το χόμπι μας αυτό θα μπορούσε να γίνει επάγγελμα, και ακόμη λιγότεροι τόλμησαν να το πραγματοποιήσουν.


Ας έλθουμε όμως και στα δικά μας. Ο Sky Radio ξεκίνησε από την αγάπη μίας ομάδας νέων ανθρώπων για την μουσική και την επικοινωνία.


Σε λιγότερο από λίγες εβδομάδες λάβαμε τόσα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που μας δώσανε το κίνητρο να συνεχίσουμε έως σήμερα να παίζουμε την καλύτερη μουσική, πάντα με την καλύτερη ποιότητα, χωρίς να σταματάμε στιγμή να βελτιωνόμαστε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.


Τα χρόνια περνούσαν και η αγάπη μας για το καλό και ποιοτικό ραδιόφωνο μεγάλωνε. Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε το Νοέμβριο του 1992 και ο Sky Radio απέκτησε το επαγγελματικό πρόσωπο που διατηρεί μέχρι σήμερα.

Προφίλ

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Sky Radio κατάφερε χάρη στην αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση και συνεχή προσαρμογή του σύγχρονου ραδιοφώνου, όχι μόνο να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση όλο και περισσοτέρων ακροατών αλλά και να φτάσει στις πρώτες θέσεις των δημοσκοπήσεων ακροαματικότητας.


Σημείο σταθμός ήταν ο Απρίλιος του 2004 όταν ο Sky Radio ξεκίνησε την αποκλειστική συνεργασία με το απόλυτο μουσικό ραδιόφωνο της Αθήνας, το Radio Sfera 102,2 μεταδίδοντας σε αποκλειστικότητα όλες τις πρώτες ελληνικές κυκλοφορίες μέσα από εκπομπές με τα μεγαλύτερα ονόματα μουσικών παραγωγών.


24 ώρες ελληνική μουσική με συνεχή ροή επιτυχιών, χωρίς περιττές διακοπές, με έμφαση στις καινούργιες επιτυχίες και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, χωρίς προγράμματα κονσέρβες, ίδιες play lists και δισκογραφικές υποχρεώσεις.


Έμπειροι και καταξιωμένοι συνεργάτες πλαισιώνουν τη δημιουργική ομάδα του Sky Radio.


Οι συνεργάτες του διαφημιστικού μας τμήματος υπάρχουν για τη δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση.
Επικοινωνώντας μαζί μας, θα έρθουμε στο δικό σας χώρο προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη και πιο συμφέρουσα για σας λύση.
Σημαντική είναι και η συμβολή του τεχνικού μας τμήματος που στελεχώνεται από άτομα με άριστες γνώσεις και μεράκι.

Εξοπλισμός

Οι ακροατές μας, δεν μας προτιμούν μόνο για την καλή μουσική αλλά γιατί σε μας βρίσκουν την καλύτερη ποιότητα ήχου, αποτέλεσμα πολύωρων ερευνών με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.


Ακόμη ο Sky Radio είναι από τους πρώτους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα με εξολοκλήρου ψηφιακή τεχνολογία και έτοιμος για τα νέα ψηφιακά πρωτόκολλα εκπομπής που θα επικρατήσουν στο μέλλον.


Απόδειξη είναι οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας τόσο στο επίπεδο της ραδιοζεύξης και της εκπομπής, όσο και στον εξοπλισμό των studio.

Εμβέλεια

Ο Sky Radio εκπέμπει από την πόλη των Ιωαννίνων από τους 99.20 MHz με κέντρο εκπομπής τις Λυγγιάδες Ιωαννίνων και καλύπτει ολόκληρο το Ν. Ιωαννίνων καθώς και μέρη της Β.Δ. Ελλάδας και συγκεκριμένα τους νομούς Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Νότιας Κέρκυρας.

map

TOP 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

1

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
2

ΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
3

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
4

30-40 ΜΕΛΙΣΣΕΣ

ΜΕΛΙΣΣΕΣ
5

ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ... LILA

LILA
Βερίνα Ευαγγέλου Πρωινό Sfera Facebook Sky Radio 99.2
Isomat BAU 2023 Sfera 102.2 Covid-19